Portada > Notícies > BLANES ACOLLIRÀ EL JORNADA DONA I BÀDMINTON

BLANES ACOLLIRÀ EL JORNADA DONA I BÀDMINTON

19/09/2022

El pròxim dissabte 22 d'octubre, Blanes serà la seu on es durà a terme la Jornada de Dona i Bàdminton 2022.

 Organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton, la Federació Espanyola de Bàdminton i pel Bàdminton Club Blanes, el dissabte 22 d'octubre es reuniran noies i dones per fer una jornada des de les 10:00h del matí, fins a les 18:00h de la tarda. En aquesta, es faran diverses sessions d'entrenament donades per Tècniques catalanes, dinar totes juntes al Pavelló de la Ciutat Esportiva de Blanes, i una xerrada donada per una jugadora d'alt nivell que es troba actualment en el CAR de Sant Cugat, Marta González. 

Per obtenir tota la informació necessària la trobareu en el següent document, amb la data, horaris i programació del Clínic, els continguts que s'hi treballaran, i els requisits necessaris per participar. Així com el Full d'Inscripció, el qual les jugadores que hi vulguin participar hauran d'omplir i enviar a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), amb data límit de dilluns 17 d'octubre. Els tècnics que hi vulguin assistir i estar presents durant l'activitat i ajudar, també poden confirmar la seva assistència a l'anterior correu de la Federació Catalana.

Us hi esperem a totes i tots!


Arxius adjunts