Portada > Notícies

Notícies

 1. 19/02/2020
  La tercera edició del Barcelona Spain Masters avança amb el seu millor nivell de joc en el primer dia del quadre principal. En la jornada d'avui s'han disputat els partits d'individual masculí, individual femení i dobles mixtes.
 2. 18/02/2020
  El Barcelona Spain Masters 2020 ha donat el tret de sortida en el seu primer dia de competició en el pavelló CEM Olímpics Vall d’Hebron.
 3. 17/02/2020
  Ajuntament, Generalitat, Diputació, i Federació Catalana i Espanyola de bàdminton presideixen la roda de premsa de l'HSBC Bàdminton World Tour
 4. 17/02/2020
  Durant la setmana del 11 al 16 de febrer es va disputar a Liévin, França, el Campionat d'Europa Absolut per equips masculins i femenins on els catalans Joan Monroy i Carlos Piris van participar amb l'equip nacional masculí. Paral·lelament, del 14 al 16 es va disputar el Campionat d'Europa sub15 on Jofre Comella va formar part de la Selecció Espanyola.
 5. 12/02/2020
  Prop de 150 jugadors es van donar cita el passat dissabte 8 de febrer a les instal·lacions de l'INEFC de Lleida per disputar la 9a Prova del Circuit Català. Les categories inferiors i la categoria "A" van ser TTR (Puntuable pel rànquing nacional). A la "A", van destacar els doblets dels jugadors de Granollers Bernat Amaya, Lara Lucas i Blanca Lucas. Amaya es va fer amb el Dobles Masculí fent parella amb Marc Gallardo i el Dobles Mixtes amb Lara Lucas. Lara Lucas també es va emportar l'or al Dobles Femení amb la seva germana Blanca Lucas i aquesta es va fer al mateix temps amb l'or en Individual Femení. L'Individual Masculí va ser pel jugador de Huesca Jorge Laviña.
 6. 12/02/2020
  El passat dissabte 8 de febrer una bona expedició de jugadors catalans van prendre part del Circuit Nacional Sènior d'Alfajarín (Aragó). Un total de 8 ors i 4 plates va ser el botí de l'expedició catalana on van destacar Daniel Garcia (2 ors), Víctor Hospital (1or i 1 plata), Carlos Rodrigo (1 or i 1 plata), Christian Vidstein (1 or), Anna Borràs (1 or), Laura Pérez (1 or), Abel Hernández i Alfons Beltran (1 or), Isidre Sistaré (2 plates), Ramón Cañadas (1 plata), Alejandro Mir i Francesc Pi (1 plata).
 7. 11/02/2020
  Del 7 al 9 de febrer es va disputar a Benalmádena l'Internacional d'Espanya sub17. La jugadora catalana Marta González, que havia estat convocada per la Selecció Nacional va obtenir la medalla de bronze en Dobles Femení amb la seva parella Amaia Torralba
 8. 02/02/2020
  El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 1 y 2 de febrer, seu d’una emotiva 7ena edició del Memorial Guadalupe Burgos Sánchez on s’han citat algunes de les millores raquetes nacionals de les categories sub15 i sub19. Entre els representats catalans cal destacar les dues medalles d'or de Jofre Comella (IM15 i DM15) i les medalles de plata de Marta González (DF19) i Sergi Alcalà/Iván Valenzuela (DM19). A més de les semifinals obtingudes per Pol Altimira i Abu Serrano (DM15), Paula Molins (DF19) i Iván Valenzuela (IM19).
 9. 02/02/2020
  El jugador de l'Associació Granollers Esportiva ha disputat aquest cap de setmana el Màster Joves (8*) de Palma a la categoria sub17 on s'ha proclamat campió a la categoria d'individual Masculí sub17 després de vèncer a la final a Marco Fernández (Collado Villalba) per 23-21 y 21-17. Al dobles masculí ha aconseguit la medalla amb el seu company Guillermo de Montis (CIDE) caient a la final contra Rodrigo Sanjurjo y Iago Martínez (A Estrada / CIDE) en dos sets.
 10. 29/01/2020
  Els dos joves jugadors granollerins van quallar una gran actuació al "RSL Iceland International 2020" disputat a Reykjavík del 23 al 26 de gener. A més d'aconseguir els quarts de final al dobles masculí, Carlos Piris també va arribar als quarts de final de l'individual Masculí, el que suposa la seva millor actuació internacional al Circuit Absolut.
Anterior Pàgina 4 de 123 Següent