Portada > Notícies

Notícies

 1. 01/06/2019
  Durant el darrer cap de setmana de maig, el tècnic de la Federació Catalana Robert Sánchez es va desplaçar a Alcanar on va realitzar una sessió tècnica amb els jugadors de la zona d'Alcanar (Terres de l'Ebre) juntament amb el tècnic local Miguel Angel Moreno.
 2. 28/05/2019
  La Federació Catalana de Bàdminton i la Delegació de Lleida organitzen un curs de Monitor de Bàdminton a Lleida el proper 8 i 9 de juny. El curs serà homologat per la Federació Espanyola de Bàdminton i la "Badminton World Federation" amb la certificació Shuttle Time i es durà a terme al Pavelló de L'INEF de Lleida.
 3. 28/05/2019
  El passat 4 de maig es va disputar al Pavelló Congost de Granollers la fase final territorial del programa escolar "BADMINTON +". Van participar un total de 8 equips a la competició on el Salvador Espriu A (Granollers), es va proclamar vencedor superant a la final al Col·legi Jardí F(Granollers) per 3-2.
 4. 27/05/2019
  El Pavelló Municipal del Tagamanent es va omplir de gom a gom per a la disputa del Circuit Català de Canovelles. A la categoria "A", Oriol Altimira (Granollers) i Marta González (Granollers) es van fer amb el doblet aconseguint les victòries a l'Individual Masculí i Femení respectivament i als Dobles, Altimira fent parella al Dobles Masculí amb Guillem Rodríguez (Granollers) i González amb Paula Molins (Granollers) al Dobles Femení. Al Dobles Mixtes la parella vencedora va ser la formada per Sergi Alcalà i Laia Díaz (Granollers / Canovelles).
 5. 23/05/2019
  La jugadora catalana es va fer amb el tercer lloc a la prova de dobles femení del Campionat d'Espanya sub15 disputat a Mazagón (Huelva) del 17 al 19 de maig, fent parella amb Amaia Torralba (CB Belmecher) i també es va quedar a les portes de la medalla en individual femení on va caure a quarts de final.
 6. 15/05/2019
  Gran actuació dels esportistes catalans al Campionat d'Espanya Absolut disputat a Pontevedra del 10 al 12 de maig. Marc Gallardo (Granollers) es va fer amb el sots-campionat al Dobles Mixte, fent parella amb Haideé Ojeda (IES La Orden) i amb una medalla de bronze en Dobles Masculí amb Bernat Amaya (Granollers). El júnior Carlos Piris (Granollers) també va completar una gran actuació amb el bronze a l'Individual Masculí.
 7. 15/05/2019
  El passat 12 de maig es va disputar a les instal·lacions de l'INEFC de Lleida una nova prova del Circuit Català que va reunir una cinquantena de jugadors d'arreu de Catalunya i Aragó
 8. 08/05/2019
  El proper dimarts 4 de juny es durà a terme l'Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Bàdminton.
 9. 06/05/2019
  Una nombrosa expedició de jugadors catalans es va desplaçar del 3 al 5 de maig a Pollença (Mallorca) per disputar el Campionat d'Espanya Sènior 2019. Els catalans van sumar un total de 21 medalles (3 ors, 7 plates i 11 bronzes). Menció especial a les medalles d'or obtingudes per Christian Vidstein a l'Individual Masculí B1, Víctor Hospital a l'Individual Masculí B2 i Mercè Llugany al Dobles Mixte C1.
 10. 06/05/2019
  Durant els dies 4 i 5 de maig es va disputar a la localitat asturiana el Màster Joves sub13 i sub17 on el jove jugador català es va emportar una nova medalla d'or en Dobles Masculí fent parella amb Javier Nadal (Portmany). A la victòria del dobles, va sumar una plata a l'Individual Masculí.
Anterior Pàgina 4 de 116 Següent