Portada > Notícies

Notícies

 1. 31/05/2022
  El diumenge 29 de maig Canovelles acollia un Campionat de Catalunya al Pavelló del Tagamanent. Prop d'una vuitantena de jugadors de tota Catalunya es desplaçaven al municipi per decidir els Campions de Catalunya sots 15, sots 11 i sènior. La competició es va jugar en una sola jornada amb un total de 120 partits.
 2. 31/05/2022
  Del 27 al 29 de maig es van disputar l'internacional d'Espanya Júnior 2022 a Gandia (València) que va comptar amb la participació de 5 esportistes catalans. Entre els resultats més destacats, la medalla de bronze obtinguda per Jofre Comella al Dobles Masculí.
 3. 27/05/2022
  El passat diumenge 22 de maig el Pavelló Municipal de Vilanova del Vallès acollia el Campionat de Catalunya sots 19, sots 13 i sots 9. Prop d'una 80 de jugadors, els millors d'aquestes categories, es donaven cita per decidir els campions de Catalunya. La competició es disputava en una sola jornada i a la final es van disputar les finals que van deixar els següents campions.
 4. 16/05/2022
  El Pavelló del Congost de Granollers va acollir la Catalunya Màster Granollers Sub-13, Sub-17 i Absolut el passat 14 de maig de 2022 on s'han citat més de 70 jugadors de la màxima categoria nacional. Destacar els resultats obtinguts pels jugadors granollerins a la categoria absoluta amb els doblets aconseguits per Iván Valenzuela, Lara Lucas i Blanca Lucas. Iván Valenzuela guanyava a l'individual masculí i dobles masculí amb la seva parella Sergi Alcalà de Granollers. Lara Lucas i Blanca Lucas eren les guanyadores els dobles femenins, Lara Lucas repetia al dobles mixtes amb Marc Gallardo també de Granollers i Blanca Lucas s'emportava l'individual femení.
 5. 15/05/2022
  Aquest cap de setmana s'ha disputat a Saint Louis (França) el "3 Borders International Junior 2022" que ha comptat amb la participació dels jugadors catalans Marta González, Hugo Ruz i Jofre Comella.
 6. 13/05/2022
  El proper Dilluns 13 de juny tindrà lloc l'Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Bàdminton.
 7. 13/05/2022
  El pavelló municipal del Tagament de Cnaovelles va ser la seu de la setena prova del circuit català els dies 7 i 8 de maig de 2022. Un total de 196 jugadors d'arreu de tota Catalunya es van donar cita en aquesta prova. A la categoria Absolut A es van imposar Hugo Ruz (Granollers) i Lara Lucas (Granollers) als individuals. Marc Gallardo (Granollers) i Adrian Valenzuela (Granollers) van vèncer els dobles masculins i als dobles femenins van vèncer Lara Lucas (Granollers) i Marian Solano (Osca). Als dobles mixtos es tornaven a proclamar vencedors, Marc Gallardo (Granollers) i Lara Lucas (Granollers).
 8. 09/05/2022
  Del 6 al 8 de maig es va disputar a Madrid el Campionat d'Espanya Absolut 2022 on els esportistes catalans Joan Monroy i Carlos Piris es van proclamar campions d'Espanya a la modalitat de Dobles Masculí. A més, Carlos Piris va obtenir la medalla de bronze en Individual Masculí.
 9. 03/05/2022
  Del 29 d'abril a l'1 de maig es va disputar a la localitat sueca de Täby (Estocolm) el FZ FORZA Stockholm Junior 2022, que va comptar amb la participació dels catalans Marta González, Hugo Ruz i Jofre Comella.
 10. 02/05/2022
  El pavelló del Juncar de Tremp ha estat la seu de la 6a jornada del Circuit Català. Més d'una cinquantena jugadors de Catalunya, Aragó i Balears ses van donar cita el passat dissabte 30 d'abril de 2022. Destacar les victòries al TTR Sènior d'Eduardo Marco (Binèfar) a l'individual masculí A1-A2 i Christian Vidstein (Terrassa) a l'individual masculí B1-B2 i Carlos Rodrigo (Tremp) a l'individual masculí C1-C2. Els dobles masculins els guanyadors van ser Marc Vicens (Platja d'Aro) i Juan Carlos Vinagre (Platja d'Aro) a la categoria A1-A2 i a la categoria B1-B2 va ser per Rafel Abrines (Palma) i Eduardo Marco (Binèfar). Els dobles mixtos A1-A2 els guanyadors van ser Christian Vidstein (Terrassa) i Anna Borràs (Terrassa), que repetia el triomf a l'individual femení.
Anterior Pàgina 2 de 131 Següent