Portada > Notícies

Notícies

 1. 20/09/2021
  Del 14 al 17 de setembre es va dur a terme la XVII Concentració Nacional "Se Busca Campeón" a Madrid. On van prendre part les joves esportistes catalanes Noelia López, Mariona Ying Muñoz i Núria Serra. Juntament amb els tècnics de la Federació Catalana Pau Puig i Bernat Amaya.
 2. 13/09/2021
  Més de 120 jugadors es van citar el passat cap de setmana per disputar la tretzena prova del Circuit Català a Granollers. La prova es va disputar el dissabte 11 i el diumenge 12 de setembre de 2021 al pavelló del Congost de Granollers. A la categoria TTR Absolut es van imposar Iván Valenzuela (Granollers) i Marta González (Granollers) als individuals. Cristina Roig (INEF Lleida) i Marina Solano (Osca) van vèncer el dobles femení, Marc Gallardo (Granollers) i Hugo Ruz (Granollers) van vèncer els dobles masculins i el triomf als dobles mixtos va ser per Marc Cardona (Portmany) i Laia Oset (Pitius).
 3. 13/09/2021
  Aquest passat cap de setmana s'ha disputat a Oviedo el Màster sub13 i sub17 d'Astúries (8*). El jugador català Jofre Comella es va proclamar campió al Dobles Masculí sub17 amb el seu company Marcos García (CB Oviedo) i sots-campió a l'Individual Masculí sub17. La parella formada per Iván Rubio i Erik Castañeda (INEF Lleida) van obtenir la medalla de bronze al Dobles Masculí sub13.
 4. 10/09/2021
  Lliçà de Vall va organitzar la 12a prova del circuit català el passat 4 i 5 de setembre de 2021 al Pavelló Gimnàs Municipal. Aquesta competició era la primera després de l'aturada estival. La competició va reunir jugadors de tota Catalunya amb una participació de 80 jugadors. A la categoria TTR Absolut individual masculí es va imposar Carlos Olivar (Granollers). Carlos Olivar va repetir triomf als dobles masculins amb Marc Gallardo (Granollers). A la categoria TTR Sènior es va imposar Teresa Barbera (CESIB La Garriga) a l'Individual, també repetia triomf als dobles femenins amb Elena Barbera (Independent). Als dobles mixtos els vencedors van ser Daniel Garcia i Gisela Solande (Granollers).
 5. 07/09/2021
  Ja es troba disponible la convocatòria de les Seleccions Catalanes infantil i cadet que participaran al proper Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar que es disputarà a Huelva del 30 de setembre al 3 d'octubre.
 6. 06/09/2021
  Els dies 4 i 5 de setembre es va disputar una nova edició del Màster sub15 i Sub19 d'Alfajarín (Saragossa) on els esportistes catalans van destacar amb grans resultats. Marta González (Granollers) es va fer amb un doblet amb dues grans victòries a l'Individual Femení sub19 i Dobles Femení sub19. La parella formada per Iván Valenzuela i Sergi Alcalà també es van emportar la victòria al Dobles Masculí sub19.
 7. 06/09/2021
  El passat dissabte 4 de setembre es va disputar a Elx (Alacant) la primera prova test del Circuit Nacional d'AirBadminton que vol iniciar la Federació Espanyola de Bàdminton. Aquesta competició per equips va contar amb la representació del esportistes catalans Lara Lucas, Blanca Lucas, Arnau Duran i Guillem Duran (Granollers - La Garriga) que van obtenir finalment la segona plaça.
 8. 23/08/2021
  Del 20 al 22 d'agost, es va disputar a Oviedo, una nova edició de l'Internacional d'Espanya Junior que va comptar amb la participació dels esportistes catalans Sergi Alcalà, Iván Valenzuela, Hugo Ruz, Marta González i Jofre Comella de l'Associació Granollers Esportiva i Aina Urgell del Club Bàdminton Bellaterra.
 9. 05/07/2021
  El passat 3 de juliol es va celebrar a la ciutat esportiva de blanes l'última prova del circuit català abans de la parada estival. Aquesta prova corresponia a l'11a de la temporada i va reunir més de 100 jugadors. Aquesta prova va permetre l'accés d'acompanyants a la instal·lació, per primer cop d'ençà que va arribar la pandèmia de la COVID-19. El Club Bàdminton Blanes va respondre de deu davant aquest nou repte i es van poder complir i garantir totes les mesures establertes per la prevenció i propagació de la COVID-19. A la categoria TTR Absolut es van imposar Abel Hernández (Bellaterra) i Marta González (Granollers) als individuals. Als dobles masculins el triomf va ser per Sergi Alcalà i Ivan Valenzuela (Granollers) i als dobles mixtos el triomf va ser per Abel Hernández i Elena Olmos (Bellaterra).
 10. 04/07/2021
  El 4 de juliol s'ha realitzat a Granollers la primera concentració "Millor Bàdminton" i "Se Busca Campeón" de la temporada 2021. La sessió ha estat dirigida per Pau Puig, tècnic de la Federació Catalana i coordinador territorial "SBC" de Catalunya.
Anterior Pàgina 2 de 132 Següent