Portada > Notícies

Notícies

 1. 22/05/2024
  La Federació Espanyola ha fet publica la convocatòria de Selecció Nacional sub15 i sub17 per assistir a la Concentració Nacional de Tecnificació que es durà a terme al CARD Joaquín Blume de Madrid del 13 al 16 de juny. Han estat convocats els esportistes catalans Noelia López, Núria Serra, Eric Domínguez i Magno Salas.
 2. 20/05/2024
  Barcelona i Blanes van acollir aquest cap de setmana activitats de la Federació. Per una banda el dissabte 18 es va dur a terme la Fira de l'Esport Català 2024, organitzat per la UFEC i esportcat, al Moll de la Marina de Barcelona i per altra banda a Blanes es va organitzar una nova Jornada de "Dona i Bàdminton" el dissabte pel matí i una formació de tècnics i concentració "Se Busca Campeón" per la tarda.
 3. 15/05/2024
  Els dies 11 i 12 de maig es va disputar al Gimnàs Municipal de Lliçà de Vall la 7ena Prova del Circuit Català de la temporada que va reunir a més d'un centenar de jugadors. A la categoria A, els vencedors van ser Simon Cognet (Bellaterra) i Berta Gascón (Granollers) a les modalitats individuals; Eduardo Martínez i Joel Montoro (Bellaterra i CESIB La Garriga) es van fer amb el Dobles Masculí, mentre que les germanes Imma i Aina Urgell (Bellaterra) es van fer amb el dobles femení. El dobles mixtes va ser per Èric Gómez i Aina Urgell (Granollers i Bellaterra).
 4. 13/05/2024
  Nova medalla d'or per l'esportista granollerí al Campionat d'Espanya Absolut 2024 que es va disputar a Cartagena del 10 al 12 de maig. Amb aquest nou or ja son 3 títols nacionals consecutius per Piris a la modalitat de Dobles Masculí (el segon fent parella amb el granadí Rubén García). A més, Joan Monroy va sumar un bronze al mateix dobles masculí fent parella amb Ernesto Baschwitz (Ciudad de Villalba).
 5. 09/05/2024
  Tindrà lloc el dia 10 de juny de 2024, a les 19:00 h en primera convocatòria i a les 19:30 h en segona convocatòria, en format mixt; presencial a la seu de la Federació (C/ Maria Palau 19-21, 08403 de Granollers) o telemàtic a través de l’aplicació de “Google Meet”
 6. 07/05/2024
  De l'1 al 5 de maig es va dur a terme una nova concentració nacional de tecnificació dirigida als millors jugadors nacionals nascuts entre 2009 a 2012. Van ser convocats els esportistes catalans Noelia López, Núria Serra i Magno Salas, que van acudir a la concentració amb el tècnic de la Federació Catalana Bernat Amaya.
 7. 06/05/2024
  A Estrada (Galícia) va acollir el Campionat d'Espanya Sènior 2024 amb una destacada actuació per part dels esportistes catalans. Iakov Chechelenitskiy (Barcelona 2020) va sumar un or i dues plates. Elena Barberà (Barcelona 2020) va sumar un or, una plata i un bronze. Elena Olmos (Bellaterra) un or i una plata; i Teresa Barberà (CESIB La Garriga) un or i una bronze. Mercè Llugany (Bellaterra) també va sumar un or; la parella formada per Abel Hernández i Alfons Beltran (Bellaterra) una plata i; Carlos Rodrigo (Tremp) i Jaume Gallardo (Terrassa) un bronze cada un.
 8. 06/05/2024
  Els dies 4 i 5 de maig es va disputar al Pavelló Municipal del Tagamanent de Canovelles la 6ª Prova del Cricuit Català de la temporada que a més va ser TTR (n7). A la categoria A, el els vencedors van ser Guillem Duran (CESIB La Garriga) i Aroha Casanova (Viladecans) a les modalitats individuals. A més Guillem Duran va repetir victòria amb el Doble Masculí, fent parella amb José Luis Martin (Alicante Intercity) i Aroha Casanova també va repetir triomf al Dobles Mixtes amb Oscar Muñoz (Viladecans).
 9. 02/05/2024
  El dissabte 27 d'abril es va dur a terme al Pavelló Municipal del Congost de Granollers la primera jornada de formació de tècnics FECAB de la temporada. Paral·lelament es va desenvolupar una jornada de tecnificació del programa "Se Busca Campeón" dirigida a jugadors Sub11, Sub13 i Sub15.
 10. 29/04/2024
  El dies 27 i 28 d'abril es va disputar el Màster n1-n4 de la categoria sub15 a Leganés. Van destacar Núria Serra i Mariona Ying Muñoz amb la seva plata al Dobles Femení (n1) i Nil Leiva amb la plata a l'individual masculí (n4).
Anterior Pàgina 2 de 150 Següent