Portada > Notícies

Notícies

 1. 20/10/2022
  El 15 i 16 d'octubre, Oviedo va acollir el TOP Màster n2 sub-13 i sub-17 d'Astúries, on es va comptar amb la participació dels jugadors i jugadores catalanes de Granollers.
 2. 09/10/2022
  El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 8 i 9 d’octubre, seu del Màster (n3) de Granollers, on s'han citat algunes de les millors raquetes nacionals de les categories sub15 i sub19. 112 jugadors provinents d'Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia, Illes Balears, Regió de Múrcia, País Basc i Catalunya han lluitat pels diversos títols en joc.
 3. 05/10/2022
  El pavelló de Sta. Maria del Mar de Coma-ruga va ser la seu de la catorzena prova del circuit català el passat 1 d'octubre. Es van donar cita prop d'una vuitantena de jugadors de Catalunya i Aragó. A la categoria "A" TTR Absolut els vencedors van ser David Riba (Viladecans) i Sheila Domínguez (Vilafranca) als individuals. Als dobles femenins Sheila Domínguez repetia el triomf amb la seva parella Verónica Capobianco (El Vendrell) i els dobles mixtos els vencedors van ser Robert Sánchez i Ivet Gardeñes (INEF Lleida).
 4. 03/10/2022
  El diumenge 2 d'octubre es va dur a terme al Vendrell una nova formació per tècnics FECAB.
 5. 30/09/2022
  El passat cap de setmana, 24 i 25 de setembre, es va disputar el Màster sub13 i sub17 de Xàtiva, on els clubs catalans d'INEF Lleida i Granollers van estar-hi presents acompanyats de grans resultats.
 6. 27/09/2022
  El passat dissabte 24 i diumenge 25 de setembre Vilanova del Vallès acollia la 14a prova del Circuit Català. Un total de 118 jugadors es van citar al pavelló municipal de Vilanova del Vallès. A la categoria absoluta, Adrián Valenzuela (Granollers) va vèncer a l'individual masculí i Marta Rodrigo (Tremp) a l'individual femení. Els vencedors del dobles masculins van ser Carlos Desco (Manises) i Daniel Fernández (San Fernando) i del dobles mixtes Marc Vicens (Platja d'Aro) i Verónica Capobianco (El Vendrell).
 7. 26/09/2022
  Els dies 24 i 25 de setembre es va disputar el Màster Absolut de Zamora que va comptar amb la participació de 6 esportistes catalans i on va destacar la jugadora del Club Bàdminton Bellaterra amb la medalla de plata obtinguda al Dobles Mixtes, fent parella amb Jorge Jerez (Drop Toledo)
 8. 23/09/2022
  El Pavelló del Congost de Granollers va acollir la prova Catalunya Màster Granollers sub 15, sub 19 i sènior el passat 17 de setembre de 2022 on s'han citat una 60a de jugadors de la màxima categoria nacional. A la categoria sènior el vencedor de l'individual masculí B1 va ser Jaume Gallardo (Terrassa), a l'individual masculí B2 Abel Hernández (Bellaterra) i a l'individual femení B2 Elena Barberà (Independent). El dobles masculí B1 els vencedors van ser Jaume Gallardo i Christian Vidstein (Terrassa) i als dobles masculins B2 Alfons Beltran i Abel Hernández (Bellaterra). Als dobles mixtos B2 Christian Vidstein repetia el triomf amb la seva parella Anna Borràs (Terrassa). A la categoria sub 19 Hugo Ruz (Granollers) guanyava l'individual masculí, el dobles masculí amb Jofre Comella (Granollers) i els dobles mixtos amb Marta González (Granollers). Marta González repetia el triomf als dobles femení amb la seva parella Aina Urgell (Bellaterra). La vencedora de l'individual femení va ser Diana Kosenkova (Granollers). A la categoria sub-15 Simón Moraz (Alfajarín) guanyava l'individual masculí i el dobles masculí amb la seva parella Joan Callau (INEF Lleida). Noelia López va guanyar a l'individual femení i als dobles femení amb Gloria Rordríguez (Granollers). Els vencedors dels dobles mixtos van ser Magno Salas i Mariona Ying Muñoz (Granollers).
 9. 19/09/2022
  Aquest diumenge 18 de setembre, es va celebrar la Fira de l'Esport Català al Moll de la Marina (Barcelona). Organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i amb la col·laboració de la Federació Catalana de Bàdminton, esportcat, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona.
 10. 19/09/2022
  El pròxim dissabte 22 d'octubre, Blanes serà la seu on es durà a terme la Jornada de Dona i Bàdminton 2022.
Anterior Pàgina 2 de 134 Següent