Portada > Notícies

Notícies

 1. 29/01/2024
  El 27 i 28 de gener es va celebrar a Ourense la primera màniga de la Lliga Nacional de Clubs de Primera Or, on es van disputar les 3 primeres jornades de la lliga. L'equip granollerí va debutar amb una ajustada derrota contra Caser Grupo Helvetia (3-4), però va tancar la participació amb una victòria contra l'equip local d'Athlos (4-3) i contra CDB Huelva (6-1).
 2. 29/01/2024
  El dissabte 27 de gener es va dur a terme el Circuit Català de Roda de Ter (TTR n8) amb una participació de més de 100 jugadors. A les categories punteres, van destacar Sergio Rodríguez (Lliçà de Vall) a l'Individual Masculí A, Núria Prat (Roda de Ter) a l'Individual Femení B, Sergio Rodríguez i Xavier Sesat (Lliçà de Vall i Canovelles) al Dobles Masculí A-B, Mariona Ying Muñoz i Kotoko Toshima (Granollers) al Dobles Femení B, i Carlos Rodrígo i Marta Rodrigo (Tremp i Lliçà de Vall) al Dobles Mixtes B.
 3. 22/01/2024
  La Federació Catalana de Bàdminton organitza un Curs de Monitor de Bàdminton a Granollers el 16 i 17 de febrer. Aquesta formació d'àmbit federatiu comptarà amb l'homologació nacional per part de la Federació Espanyola de Bàdminton i l'homologació internacional "Shuttle Time" per part de la Badminton World Federation. El termini d'inscripció finalitza el 9 de febrer.
 4. 22/01/2024
  El diumenge 21 de desembre es va disputar al Pavelló Congost de Granollers la primera edició de la "Lliga Promeses" de Catalunya. L'equip de Granollers "A" va vèncer a la final a Granollers "B". A la disputa per la tercera plaça, Lliçà de Vall es va imposar a Viladecans.
 5. 22/01/2024
  El dissabte 20 de gener es va celebrar al Pavelló Congost de Granollers la primera màniga de la Lliga Catalana de Clubs on es van disputar les primeres 4 jornades de la fase regular. Al grup A, ARAGÓN SUBORDÁN Huesca La Magia "B" i CB Belmecher comparteixen el liderat amb 4 victòries. Al grup B, Granollers "F", ocupa la primera posició en solitari amb 4 victòries. Aquesta temporada i davant el gran volum de participació s'ha organitzat una segona categoria de Lliga Catalana, on Granollers "H" ocupa la primera posició amb un ple de victòries.
 6. 09/01/2024
  En la data d'avui 9 de gener podeu trobar els següents canvis al calendari d'activitats de la temporada 2024:
 7. 04/01/2024
  Podeu consultar la darrera actualització del rànquing al finalitzar la temporada 2023. Hugo Ruz de Granollers i Lara Lucas són els números 1 a la categoria A finalitzada la temporada 2023.
 8. 24/12/2023
  L'equip de la Federació Catalana de Bàdminton us desitja un Bon Nadal i un feliç any 2024 carregat d'èxits i bàdminton.
 9. 20/12/2023
  La Federació Espanyola ha fet publica la convocatòria de les Seleccions Nacionals sub15 i sub17 per disputar l'Spanish Open U15 i U17 2024, que es durà a terme a Benalmádena (Màlaga) del 2 al 4 de febrer i que comptarà amb els 4 jugadors catalans.
 10. 18/12/2023
  Grans resultats de l'expedició catalana que es va desplaçar a Oviedo del 15 al 17 de desembre per disputar el Campionat d'Espanya sub13. A més de la medalla d'or de Magno Salas i Nil Leiva (Granollers) en Dobles Masculí, el mateix Magno Salas va sumar dues plates en Individual Masculí i Dobles Mixtes fent parella amb la jugadora gallega Maia Freire (San Amaro) i la parella formada per Berta Abarca i Ivet Gardeñes (Granollers i INEF Lleida) va obtenir la medalla de bronze al Dobles Femení.
Anterior Pàgina 2 de 147 Següent