Portada > Notícies > ÚLTIMES SETMANES PER INSCRIURE'S AL CAMPUS D'ESTIU 2024

ÚLTIMES SETMANES PER INSCRIURE'S AL CAMPUS D'ESTIU 2024

31/05/2024

El Campus es durà a terme del 30 de juny al 6 de juliol i el termini d'inscripció acaba el 16 de juny.

La Federació Catalana de Bàdminton torna a organitzar el "Campus d'Estiu", amb els objectius fonamentals de fer promoció del bàdminton a tots els nivells, tant d’iniciació com de perfeccionament i de tecnificació. Estem ja a la setzena edició!

El campus està adreçat a nens i nenes de 10 a 16 anys (nascuts entre 2014 i el 2008), federats i no federats, amb coneixements previs de bàdminton o sense; i jugadors de Tecnificació de 16 i 17 anys. Com en les darreres edicions, s'organitzarà a l'Hospitalet de l'Infant, un poble tranquil i costaner de Tarragona, molt adequat per a gaudir d'una setmana de bàdminton i diversió. 

Podeu trobar tota la informació i docuemntació necessària aquí.