Portada > Notícies > PRIMERA FORMACIÓ DE TÈCNICS I JORNADA SBC DE LA TEMPORADA

PRIMERA FORMACIÓ DE TÈCNICS I JORNADA SBC DE LA TEMPORADA

02/05/2024

El dissabte 27 d'abril es va dur a terme al Pavelló Municipal del Congost de Granollers la primera jornada de formació de tècnics FECAB de la temporada. Paral·lelament es va desenvolupar una jornada de tecnificació del programa "Se Busca Campeón" dirigida a jugadors Sub11, Sub13 i Sub15.

La jornada de formació va ser desenvolupada pels tècnics de la Federació Catalana Pau Puig i Bernat Amaya. El temà central de la jornada va ser la utilització dels dits per avançar en la modificació del grips bàsics a l'hora d'executar cops tècnics.

Van participar 13 tècnics dels clubs de Canovelles, Lliçà de Vall, Vilanova del Vallès i Granollers. A la jornada SBC van participar 28 jugadors dels clubs de Canovelles, Lliçà de Vall, Vilanova del Vallès, Granollers, El Vendrell i Vilafranca.

La propera jornada de formació està prevista pel dissabte 18 de maig a Blanes en horari de 16h a 20h.