Portada > Notícies > INTENS CAP DE SETMANA DE COMPETICIÓ PELS ESPORTISTES CATALANS

INTENS CAP DE SETMANA DE COMPETICIÓ PELS ESPORTISTES CATALANS

08/04/2024

Cartagena i Voiron (França) van ser punts d'atenció els últims dies. A Cartagena es va disputar un Màster sub15 i sub19 on van participar jugadors dels clubs de Canovelles, Granollers i Lliçà de Vall i on van destacar els germans Pau i Èric Gómez (Granollers) amb la medalla de plata al Dobles Masculí sub19. Nil Lleiva (Granollers) es va quedar a un pas de la final al Dobles Masculí sub15 fent parella amb el madrileny Guillermo González. Per altra banda, Jofre Comella va participar al FZ FORZA Alpes U19 International de França, on va superar dues rondes als quadres d'individual masculí dobles mixtes.

Al Dobles Masculí sub19, Pau i Èric Gómez van accedir al quadre final on van superar a les semifinals a Pablo Alfaya i Iker Rodriguez (CER Vigo i CB As Neves) per 10-21, 25-23 i 21-16. Ja a la final van caure per un ajustat 21-19,18-21 i 15-21 contra Raúl Bergua i Ruben Comeron (Ravachol Pontevedra i CB A Estrada).

A la modalitat de Dobles Masculí sub15, Lleiva i González van accedir al quadre final on van caure a les semifinals contra Ianis Elbase i Diego Gazquez (CB Calvià i CB El Campello) per 18-21, 22-20 i 13-21.

Al Màster de Cartagena van participar els jugadors Dídac Hernando (Lliçà de Vall); David Blanco (Canovelles); i Nil Leiva, Pau Gómez, Èric Gómez, Lucas Sánchez, Arnau Ruz i Pol Vilar (Granollers).

 

Aquí podeu consultar tots els resultats del Màster sub15 i sub19 de Cartagena i del FZ FORZA Alpes U19 International