Portada > Notícies > GRANOLLERS ACULL LA TERCERA MÀNIGA DE LA LLIGA NACIONAL DE CLUBS DE PRIMERA OR

GRANOLLERS ACULL LA TERCERA MÀNIGA DE LA LLIGA NACIONAL DE CLUBS DE PRIMERA OR

25/03/2024

Els dies 23 i 24 de març el Pavelló Congost de Granollers va reunir als 12 equips que formen la Lliga Nacional de Primera Or per disputar les jornades 7, 8 i 9. Pel que fa a l'equip local, el cap de setmana es va tancar amb un balanç d'una victòria contra Estella (5-2) i dues derrotes, contra Huesca La Magia (3-4) i contra el líder i matemàticament campió Puertas Padilla Cartagena (1-6). Els granollerins ocupen la vuitena posició i hauran d'esperar a la última màniga que es disputa a Huelva per poder confirmar la permanència una temporada més a Primera Or.

Resultats 3era màniga
  Dia i Hora Categoria Jornada Local - Visitant Resultat
  23/03/2024 11:00 Liga Nacional de Clubes – Primera ORO 7 Estella - Granollers 2-5
  23/03/2024 16:15 Liga Nacional de Clubes – Primera ORO 8 Granollers - Huesca La Magia 3-4
  24/03/2024 9:30 Liga Nacional de Clubes – Primera ORO 9 Granollers - Puertas Padilla Cartagena 1-6

 

Per altra banda aquest cap de setmana es van disputar les semifinals de la Lliga Nacional de Divisió d'Honor amb doble participació catalana. Per una banda Joan Monroy, jugador de l'Associació Granollers Esportiva, cedit al Club Bàdminton Arjonilla, va caure contra el  Recreativo IES La Orden per 1-6, siguent Monroy partícep del punt aconseguit pels d'Arjonilla. Per altra banda, Carlos Piris, també jugador de Granollers, cedit al Club Bádminton Rinconada-Sevilla, va certificar el pas a la final davant el Ravachol Pontevedra per 6-1, sumant Piris 2 victòries als seus 2 partits.

Listado de partidos de Liga Nacional de Clubes – División de Honor – Semifinal 1
  Hora Ronda Local - Visitante Resultado Lugar
  do. 24/03/2024 11:00 1 Recreativo IES La Orden (1) - Arjonilla (3) 6-1 Huelva-Polideportivo Andrés Estrada

 

Listado de partidos de Liga Nacional de Clubes – División de Honor – Semifinal 2
  Hora Ronda Local - Visitante Resultado Lugar
  do. 24/03/2024 11:30 1 Rinconada - Sevilla (2) - Ravachol Pontevedra 6-1 Rinconada-Pabellón Fernando Martín