Portada > Notícies > CARLOS PIRIS (A.E. GRANOLLERS) TRIOMFA AL MÀSTER ABOSLUT N4 DE GRANOLLERS

CARLOS PIRIS (A.E. GRANOLLERS) TRIOMFA AL MÀSTER ABOSLUT N4 DE GRANOLLERS

05/02/2024

El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 3 i 4 de febrer, seu del Màster Absolut (n4) de Granollers 2024 on s'han citat més de 80 jugadors de la màxima categoria nacional.

En la modalitat de Dobles Masculí el jugador local Carlos Piris (AE Granollers) al costat de Rubén García (CB Granada) han fet valer la seva papereta de favorits vencent en la final a Marcos Garcia i Vicente Miguel Gázquez (CB Oviedo) per 22-20 i 21-16. Fins a semifinals han arribat Álvaro Morán i Alejandro Pérez (CB IES La Orden) i Gabriel Fernández i Antonio Iglesias (CIES i CB Athlos).


En la modalitat d'Individual femení, el triomf ha estat per a Cristina Teruel (CB Huelva) que ha vençut en la final a Nerea Ivorra (CB Beneixama) per 21-11,19-21 i 21-6. Les altres semifinalistes han estat Ines Costaner i Ana Caballero (Alicante Intercity).


En l'individual Masculí, Antonio Iglesias (CB Athlos) ha guanyat en la final a Alejandro Baschwitz (CB Ciudad de Villalba) per un ajustat 17-21,21-18 i 24-22. En semifinals, Antonio ha superat a Álvaro Morán (CB IES La Orden) per la seva part Alejandro supero a Marco Fernández (CB Paracuellos).


En el doble femení, la medalla d'or ha estat per a la parella formada per Nerea Ivorra i Claudia Leal (CB Beneixama i CB Drop Valencia) que han superat a Laura Alvarez i Elena Lorenzo (CB Oviedo i CB Drop Valencia) en la final per 21-9 i 21-13. Han aconseguit les semifinals Ana Caballero i Elena Paya (Alicante Intercity i El Campello) i Amaia Torralba i Jana Villanueva (CB Belmecher i CB Oviedo).


Finalment, en la modalitat de Dobles Mixtos, la parella formada per Fran Olivares i Elena Lorenzo (IBI i CB Drop Valencia) s'ha emportat la medalla d'or superant en la final a Jaume Perez i Claudia Leal (CB Drop Valencia) per 21-17 i 21-15. Semifinalistes han estat Lorenzo Adell i Andrea Arrones (CB San Fernando Valencia) i els jugadors locals Hugo Ruz i Marta González (AE Granollers).


Aquest Màster ha estat organitzat per la Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana de Bàdminton, juntament amb la Federació Espanyola de Bàdminton i ha comptat amb la col·laboració del Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consell Superior d'Esports (CSD), i el patrocini de Babolat per part de la Federació Catalana de Bàdminton i Iberdrola, El Corte Inglés, Loterias y apuestas del estado i Yonex com a patrocinadors principals de la Federación Española de Badminton.

 

Podeu conultar tots els resultats de la competició aquí.