Portada > Notícies > 2 ORS, 1 PLATA I 2 BRONZES PELS ESPORTISTES CATALANS A L'SPANISH OPEN U15 & U17

2 ORS, 1 PLATA I 2 BRONZES PELS ESPORTISTES CATALANS A L'SPANISH OPEN U15 & U17

05/02/2024

Del 2 al 4 de febrer es va disputar a Benalmàdena (Màlaga) una nova edició de l'Spanish Open U15 & U17 que va comptar amb la participació d'esportistes de l'Associació Granollers Esportiva, el Club Bàdminton Viladecans i l'INEF Lleida. Els nostres representants van obtenir un total de 5 medalles, destacant l'Or de Noelia López en Dobles Mixtes sub17 i l'Or de Núria Serra i Mariona Ying Muñoz en Dobles Femení sub15. A més Núria Serra va completar la seva actuació amb 1 plata en Dobles Mixtes sub15 i un bronze en Individual Femení sub15. Magno Salas i Mariona Ying Muñoz es van fer amb el bronze al Dobles Mixtes sub15.

A la competició sub17, destacada actuació de Noelia López que es va alçar amb la victòria del Dobles Mixtes fent parella amb Mario Rodriguez (Granada). Lopez i Rodriguez van superar a la segona ronda a Raul Bergua i Sara del Castillo (ESP) per 21-17 i 21-16, a vuitens de final a Felix Sanz i Sara Llopis (ESP) per 21-14 i 21-10. A quarts de final van superar Shangxi Oliver Song i Julie Morel (FRA) per 21-14 i 21-12. Ja a les semifinals van superar Yaidel Gil i Ana Agua (ESP) per 21-19 i 21-13. A la final van guanyar a Robin Oudjani i Neela Lengue Te (FRA) per retirada de la parella francesa.

 

A la categoria sub15, Núria Serra va destacar amb 3 medalles. A la modalitat de dobles femení, Serra i Muñoz van superar la fase de grups per accedir a les semifinals on van vèncer Belen Soto i Marta Álvarez (ESP) per 21-15 i 21-17 i ja a la final a Sandra Pastor i Gitika Venkatasubbaiah (ESP/SUI) per 21-19 i 21-15.  

Al dobles Mixtes sub15, les parelles formades per Magno Salas i Mariona Ying Muñoz i Nuria Serra i Guillermo Muñoz (La Encina, Córdoba) van superar amb solvència la fase de grups. A quarts de final Salas i Muñoz van vèncer a Louka Cesari i Gitika Venkatasubbaiah (SUI) per 21-10, 18-21 i 21-12 però van caure a semifinal contra Raul Hernandez i Maria Garcia (ESP) 12-21 i 9-21. Serra y Muño per la seva part van superar els quarts de final contra Kylian Canard i Léonie Guinchard (FRA) per 21-10 i 21-10. A semifinals van vèncer a Martin Fenoll i Belen Soto (ESP) per 21-16 i 21-11. Ja a la final van caure de forma ajustada contra Raul Hernandez i Maria Garcia (ESP) per 9-21, 21-14 i 20-22.

A l'individual femení Núria Serra va accedir a la fase final on va superar la ronda de quarts de final contra Julietta Dübendorfer (SUI) per 21-14, 10-21 i 21-19. Ja a les semifinals va caure contra la posterior vencedora Maria Garcia per 17-21 i 10-21. obtenint la medalla de bronze.

Magno Salas a l'individual masculí i la parella Magno Salas i Eric Dominguez van superar la fase de grups i van caure a quarts de final contra Martin Alfie (SCO) i la parella Cabus Seppe i Daemers Seppe (BEL) respectivament quedant-se a un pas de les medalles.

 

En aquesta competició, els esportistes de Granollers Noelia Lopez (sub17) i Magno Salas, Núria Serra, Mariona Ying Muñoz (sub15) van anar convocats amb la selecció nacional acompanyats pel tècnic de la Federació Catalana Pau Puig. 

Van completar l'expedició els jugadors de Granollers Eric Dominguez i Nil Leiva en categoria sub15 i Pol Abarca i Gloria Rodriguez en categoria sub17; Héctor Flores i David Riba de Viladecan en categoria sub17 i Joan Callau de l'INEF Lleida Joan Callau també en categoria sub17 acompanyats pel tècnic de la Federació Catalana Bernat Amaya.

 

Podeu consultar tots els resultats de la competició U17 aquí.

Podeu consultar tots els resultats de la competició U15 aquí.