Portada > Notícies > MAGNO SALAS I NIL LEIVA ES PROCLAMEN CAMPIONS D'ESPANYA SUB13

MAGNO SALAS I NIL LEIVA ES PROCLAMEN CAMPIONS D'ESPANYA SUB13

18/12/2023

Grans resultats de l'expedició catalana que es va desplaçar a Oviedo del 15 al 17 de desembre per disputar el Campionat d'Espanya sub13. A més de la medalla d'or de Magno Salas i Nil Leiva (Granollers) en Dobles Masculí, el mateix Magno Salas va sumar dues plates en Individual Masculí i Dobles Mixtes fent parella amb la jugadora gallega Maia Freire (San Amaro) i la parella formada per Berta Abarca i Ivet Gardeñes (Granollers i INEF Lleida) va obtenir la medalla de bronze al Dobles Femení.

A la modalitat de Dobles Masculí, Salas i Leiva van superar la fase de grups i es van imposar a quarts de final a Pedro Jesus Carmona i Jose Miguel Calvo (Arjonilla/La Unión) per 21-15 i 21-16. A les semifinals van vèncer a Ianis Aaron Elbase i Diego Gazquez (Calvià/La Nucía) per 19-21, 21-9 i 21-8. Ja a la final, es van proclamar campions amb la victòria contra Guillermo Muñoz i Hugo Gállego (La Encina i Huesca) per 21-15, 12-21 i 21-15.

A l'individual Masculí, van superar la fase de grups Magno Salas, Nil Leiva i Pau Amaya. Amaya va caure a la primera ronda contra Marco Garcia (Pamplona). Leiva va superar les dues primeres rondes i va caure a quarts de final contra Guillermo Muñoz (La Encina). Pel que fa a Magno Salas, va superar totes les rondes amb solvència fins a la final on va caure contra Guillermo Muñoz (La Encina) en 2 sets.

Pel que fa al Dobles Mixte. Les parelles Nil Leiva i Ivet Gardeñes i Magno Salas i Maia Freire van superar la fase de grups. Gardeñes i Leiva van superar les dues primeres rondes fins caure a quarts de final contra Ianis Aaron Elbase i Maria Del Pilar Carmona (Calivà/Arjonilla) per 21-18, 7-21 i 9-21. Salas i Freire van superar amb solvència totes les rondes fins la final on van caure contra Guillermo Muñoz i Sara Arenas (La Encina/Volante Rute) per 15-21 i 13-21.

A la modalitat de dobles femení, la parella formada per Ivet Gardeñs i Berta Abarca van accedir al quadre principal on van superar a quarts de final a Carla Borque i Emma Niévedes (Alfajarín) per 13-21, 21-9 i 21-13. Ja a les semifinals van caure contra Maia Freire i Xulia Otero (San Amaro/As Neves) per 11-21 i 14-21.

Per últim a l'individual femení, Ivet Gardeñes i Berta Abarca van superar la fase de grups i van accedir fins a la segona ronda del quadre principal on van caure contra Maria Del Pilar Carmona (Arjonilla) i Marta Iglesias (Es Vedrà) respectivament.

A la competició van participar els jugadors de l'Associació Granollers Esportiva, Berta Abarca, Pau Amaya, Adrià Liria, Nil Leiva i Magno Salas; per part del Club INEF Lleida Ivet Gardeñes i per part del Club Bàdminton El Vendrell, Valeria Emperador, Claudia Jané, Marc Ceder i Izan Baltà.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.