Portada > Notícies > GRANOLLERS PROCLAMA ALS CAMPIONS D’ESPANYA SUB15 DE L’ANY 2023

GRANOLLERS PROCLAMA ALS CAMPIONS D’ESPANYA SUB15 DE L’ANY 2023

04/12/2023

El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 1,2 i 3 de desembre, seu del Campionat d'Espanya sub15 de bàdminton 2023 on s'han citat més de 130 jugadors els quals han lluitat pels títols de Campió d'Espanya 2023 de cadascuna de les modalitats en joc.

En la modalitat d'Individual femení, el triomf ha estat per a Polina Prykhodko (Leganes) que ha vençut en la final a la jugadora local Noelia López (AE Granollers) per un ajustadíssim 21-12, 22-24 i 25-23. Les medalles de bronze han estat per Sofía García i María García (CB Pitius).


En el dobles femení, la medalla d'or ha estat per a la parella formada per Sara Del Castillo i Ines Poncela (San Amaro) que han superat a Blanca Canton i Patricia Peña (CB Belmecher) en la final per 21-9 i 21-17. Han aconseguit les semifinals Sofía García i María García (CB Pitius) i les jugadores locals Mariona Ying Muñoz i Núria Serra (AE Granollers).


En l'individual Masculí, Raúl Hernández (CB Infant) ha estat el vencedor superant en la final a Miguel Pérez (Valonsadero) per 21-16 i 21-14. Han completat el tercer graó del podi Hugo Sanz (Valonsadero) i Asier Torres (CB Almeria).


Desgraciadament i a causa de la baixa del jugador Felix Sanz (Aspe) que estava classificat per a disputar les finals del dobles mixtes i dobles masculí, aquestes no es van poder disputar. Quedant com a vencedors en la modalitat de dobles masculí David Carvajal i Asier Torres (CB IES La Orden i CB Almeria), segona posició per a Raúl Hernández i Felix Sanz (CB Infante i Aspe). Semifinalistes i medalla de bronze han estat Dario Miguez i Hugo Sanz (CB A Estrada i Valonsadero) i Alvaro Ruiz i Lucas Valles (Aspe i Teulada).


En la modalitat de dobles mixtes, els vencedors han estat la parella formada per Raúl Hernández i Alicia Brao (CB Infante i CB Las Torres), segona posició per a Felix Sanz i Sara Llopis (Aspe). Semifinalistes i medalla de bronze han estat les parelles formades per Pablo Sanz i Polina Prykhodko (Hoyo de Manzanares i Leganes) i Carlos Segòvia i Marta Alvarez (As Neves)

 

Aquest Campionat d’Espanya ha estat organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton i l’Associació Granollers Esportiva juntament amb la Federació Espanyola de Bàdminton i ha comptat amb la col·laboració del Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Va unir de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consejo Superior de Deportes (CSD), i el patrocini de Babolat per part de la Federació Catalana de Bàdminton i Iberdrola, Toyota, Loterias y apuestas del estado y Yonex com a patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton.

 

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.