Portada > Notícies > COMPTE ENRERE PEL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB 15 A GRANOLLERS

COMPTE ENRERE PEL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB 15 A GRANOLLERS

24/11/2023

La propera setmana el pavelló del Congost de Granollers serà la seu del Campionat d'Espanya sub 15 de la temporada 2023. El divendres serà l'inici de la competició i acabara amb les finals el diumenge al matí.

L'organització del Campionat d'Espanya sub 15 és en mans de la Federació Catalana de Bàdminton i la Federació Espanyola de Bàdminton, amb el suport organitzatiu de l'Associació Granollers Esportiva. El Campionat d'Espanya reunirà 134 de les millors raquetes de la categoria sub 15 de tota Espanya, les quals competiran per pujar al capdamunt del podi. Entre els participants, hi haurà jugadors d'Aragó, Astúries, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia, Castella-la Manxa, Navarra, Andalusia, illes Balears, Castella i Lleó i Catalunya.

La primera jornada, divendres 1 de desembre, està previst el seu inici a les 11:00h del matí i acabar la jornada a les 20:00h.
La jornada del dissabte 2 de desembre, començarà a les 9:30h del matí i es preveuen a la tarada les semifinals de la competició i acabar al voltant de les 20:00h.
La darrera jornada, diumenge 3 de desembre, es jugaran les finals de les 9:30h a les 13:00h.

El Campionat d'Espanya sub 15 ha estat organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton i l'Associació Granollers Esportiva, juntament amb la Federació Espanyola de Bàdminton, i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consell Superior d'Esports (CSD), i el patrocini de Babolat per part de la Federació Catalana de Bàdminton i Iberdrola, El Corte Inglés, Loteries i apostes de l'estat i Yonex com a patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton.