Portada > Notícies > MAGNO SALAS I MARÍA GARCÍA DESTAQUEN EN EL MÀSTER JOVES SUB13 I SUB17 DE CANOVELLES

MAGNO SALAS I MARÍA GARCÍA DESTAQUEN EN EL MÀSTER JOVES SUB13 I SUB17 DE CANOVELLES

12/09/2023

El Pavelló Municipal Tagamanent de Canovelles ha sigut durant els dies 9 i 10 de setembre, seu del Màster Joves sub13 i sub17 (n4) de Canovelles 2023 on s’han citat més de 100 dels millors jugadors a nivell nacional. Destacant el doblet aconseguit per Magno Salas (Associació Granollers Esportiva) i María García (Pitius).

En la modalitat d'Individual Femení sub13, el triomf ha sigut per María del Pilar Carmona (Arjonilla) que ha vençut en la final a Berta Abarca (Associació Granollers Esportiva) per 21-15 i 21-14.
En l'Individual Masculí sub13, el triomf ha sigut per Magno Salas (Associació Granollers Esportiva) que ha vençut en la final a Ianis Aaron Elbase (Calviá) per 21-12 i 21-11.
En el Dobles Mixtes sub13, els vencedors han sigut Pedro Jesús Carmona i María del Pilar Carmona (Arjonilla) en una ajustada final contra Guillermo González i Celia Diaz (Ciudad de Villalba/Hoyo de Manzanares) per 21-16, 17-21 i 21-14.
En el Dobles Femení sub13, les vencedores han sigut Berta Abarca i Ivet Gardeñes (Associació Granollers Esportiva/INEF Lleida) contra Maria Casales i Amanda Dieste (Huesca).
En el Dobles Masculí sub13, els guanyadors han sigut Nil Leiva i Magno Salas (Associació Granollers Esportiva) que han vençut en la final a Ianis Aaron Elbase i Diego Gazquez (Calviá/Club Bádminton Shuttle La Nucia) per 21-8 i 21-15.


En la modalidad d'Individual Femení sub17, el triomf ha sigut per María García (Pitius) que ha vençut en la final a la seva germana Sofía García (Pitius) per 12-21, 21-19 y 21-14.
En l'Individual Masculí sub17, el triomf ha sigut per Ruben Carreras (CB IES La Orden) que ha vençut en la final a Gonzalo Isabal (Huesca) per 21-11 i 21-12.
En el Dobles Mixtes sub17, els vencedors han sigut Alejandro Bejar i Ana Agua (Benalmadena) en una ajustada final contra Quique Gil i Sara Saez (Drop Valencia) per 21-19 i 21-18.
En el Dobles Femení sub17, les vencedores han sigut María García i Sofía García (Pitius) que han vençut en la final a Noelia López i Gloria Rodríguez (Associació Granollers Esportiva) per un emocionant 21-15 i 28-26.
En el Dobles Maculí sub17, els guanyadors han sigut Biel Mascaró i Pau Sebastià (Club Bádminton Porto Cristo/CIDE) que han vençut en la final a Mateo Fernandez i Miguel Paya (El Campello) per 21-18, 19-21 i 21-12.

Aquest Màster ha estat organtizat pel Club Bàdminton Canovelles i la Federació Catalana de Bàdminton, juntament amb la Federació Espanyola de Bàdminton i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Canovelles, la Generalitat de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el Consejo Superior de Deportes (CSD) i el patrocini d’Iberdrola, Loterias y apuestas del estado i Yonex com a patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton.