Portada > Notícies > MÀSTER SUB13 I SUB17 DE CANOVELLES

MÀSTER SUB13 I SUB17 DE CANOVELLES

04/09/2023

El Club Bàdminton Canovelles, la Federació Catalana de Bàdminton i la Federació Espanyola de Bàdminton són els organitzadors d’aquest Torneig que es realitzarà els dies 9 i 10 de setembre de 2023, al Pavelló Municipal Tagamanent de Canovelles, on participaran prop de alguns dels millors jugadors de tot l’estat en les categories sub13 i sub17, puntuables pel rànquing nacional. Entre els participants hi haurà jugadors d’Aragó, Astúries, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia, Illes Balears, Castella i Lleó, Navarra, Andalusia i Catalunya.

Aquest Torneig és la primera vegada que s’organitza a Canovelles. Esperem que sigui tot un èxit i que les persones que vengin gaudeixin i es portin un bon record.
El dia 9 s’iniciarà la competició a les 9:00h del matí i la jornada s’allargarà fins prop de les 20:00h. El dia 10 es disputaran totes les semifinals i finals de 9:00h a 14:00h.
L’entrada a la competició és gratuïta.
Aquest Torneig compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canovelles, la Generalitat de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consejo Superior de Deportes (CSD), El Corte Inglés, Yonex, Iberdrola y Loterias y apuestas del estado patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton.