Portada > Notícies > FINALITZA LA PRIMERA PART DEL EL BLOC ESPECÍFIC DEL CURS DE TÈCNIC DE NIVELL 2 DE GRANOLLERS

FINALITZA LA PRIMERA PART DEL EL BLOC ESPECÍFIC DEL CURS DE TÈCNIC DE NIVELL 2 DE GRANOLLERS

09/08/2023

El 21 de juliol va iniciar el Bloc Específic del curs de Nivell 2 organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton a Granollers. Aquesta primera part del Bloc Específic es va dur a terme fins el dia 8 d'agost. Serà del 26 al 30 de desembre de 2023 quan es completaran les 180 hores que composen el Bloc Específic.

Durant aquests 18 dies de curs, els alumnes han rebut classes per part dels tècnics de la Federació Catalana Pau Puig i Eduard Mateos i han tingut el reforç dels tècnics estrangers Benjamin Caldwell (ENG) i Andy Stewart (WAL)

Durant aquests dies s'han dut a terme les assignatures de Reglaments i estructura de la tecnificació, Desenvolupament professional, i part dels continguts de Didàctica, Formació tecnico-tàctica i Preparació Física. A la segona part del bloc específic que es durà a terme al desembre es completaran les hores restants d'aquestes últimes tres assignatures i es cursarà l'assignatura de Bàdminton Adaptat.