Portada > Notícies > ÈXIT EN LA TORNADA DEL CAMPUS D'ESTIU DE LA FEDERACIÓ CATALANA

ÈXIT EN LA TORNADA DEL CAMPUS D'ESTIU DE LA FEDERACIÓ CATALANA

14/07/2023

Aquesta setmana passada del 2 al 8 de juliol, i després d'haver estat uns anys aturat, hem tingut la sort de tornar a realitzar de nou el Campus d'estiu de l'Hospitalet de l'Infant que tant s'esperava.

Durant aquests dies, tots els nois i noies que hi van participar van poder realitzar una gran quantitat d'activitats a la residència esportiva Àster, així com per exemple: sessió doble d'entrenament matí i tarda, anar a la platja, jocs nocturns, competicions per equips de lleure, passeig pel poble, competició de bàdminton, un dia a PortAventura, etc. Tot això acompanyats dels tècnics Berta Gascón, Sara Castro, Sheila Domínguez, Adrián Valenzuela i Bernat Amaya.

Ha estat una gran tornada, amb la novetat que pràcticament tots els participants havia estat el seu primer any al campus, així doncs, ja tenim ganes de tornar l'any que ve i que els nois i noies puguin repetir.

 

Gràcies a tots i totes per haver participat, i als tècnics assistents, ens veiem l'any que ve!