Portada > Notícies > EL VENDRELL ACULL L'ONZENA PROVA DEL CIRCUIT ABANS DE L'ATURADA ESTIVAL

EL VENDRELL ACULL L'ONZENA PROVA DEL CIRCUIT ABANS DE L'ATURADA ESTIVAL

12/07/2023

El passat dissabte 8 de juliol el Vendrell va ser la seu de l'onzena prova del circuit català que es va disputar a la tarda. El pavelló de Sta. Maria del Mar de Coma-ruga va reunir prop d'una setantena de jugadors d'arreu de Catalunya, Aragó, València i Madrid. A la categoria "A" TTR Absolut els vencedors van ser Daniel Fernández (San Fernando València) i Cristina Roig (Osca) als individuals. Als dobles masculins els vencedors van ser Marc Gallardo (Granollers) i Sergio Rodríguez (Lliçà de Vall), als dobles femenins Cristian Roig repetia el triomf amb la seva parella Aitana Díez (Osca) i els dobles mixtos els vencedors van ser Iñaki Moreno i Laia Pla (INEF Lleida).

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades: