Portada > Notícies > EL VENDRELL REPARTEIX ELS TÍTOLS ALS NOUS CAMPIONS DE CATALUNYA SUB17, SUB11 I SÈNIORS

EL VENDRELL REPARTEIX ELS TÍTOLS ALS NOUS CAMPIONS DE CATALUNYA SUB17, SUB11 I SÈNIORS

30/05/2023

El Campionat de Catalunya sub-17, sub-11 i Sènior del 2023 va ser un esdeveniment emocionant i amb molta competitivitat dels participants. Va comptar amb la participació de 93 jugadors de clubs de tota Catalunya. L'esdeveniment es va dur a terme al Pavelló Sta. Maria del Mar de Coma-ruga el 27 de maig del 2023.

En la categoria sènior, Teresa Barberà de la Garriga va ser la gran guanyadora, obtenint tres ors en l'individual femení, dobles femení i dobles mixtos. Abel Hernández de Bellaterra també es va destacar, guanyant l'individual masculí B1-B2 i dobles masculí B1-B2. Fernando Yañez de Bellaterra es va endur l'or en l'individual masculí C1-C2-D i el dobles mixtos C1-C2.

En la categoria sub-17, Noelia López de Granollers es va destacar, aconseguint tres ors en l'individual femení, dobles femení i dobles mixtos. Pol Abarca de Granollers va guanyar en els dobles masculins i dobles mixtos.

En la categoria sub-11, Melani Mena de Lliçà de Vall va ser la gran guanyadora, fent el triplet d'ors a l'individual femení, dobles femení i dobles mixtos. Biel Garrell de Granollers va guanyar l'individual i el dobles masculí amb la seva parella Joel Hernando, qui també va guanyar els dobles mixtos amb Melani Mena.

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades: