Portada > Notícies > CARLOS PIRIS ES PROCLAMA CAMPIÓ D'ESPANYA PER SEGON ANY CONSECUTIU

CARLOS PIRIS ES PROCLAMA CAMPIÓ D'ESPANYA PER SEGON ANY CONSECUTIU

14/05/2023

El jugador Català de l'Associació Granollers Esportiva ha repetit títol de campió d'Espanya en la modalitat de Dobles Masculí fent parella amb Rubén García (Granada). A més de la medalla d'or en Dobles Masculí, Piris ha obtingut el bronze en Dobles Mixtes amb Beatriz Corrales (Caser Clear Madrid).

El Campionat d'Espanya Absolut 2023 s'ha disputat a Sevilla del 12 al 14 de maig. 

Al dobles Masculí, Piris i García tenien un dur camí per davant on des del primer enfrontament ja tenien a una de les parelles favorites, Jacobo Fernández i Álvaro Vázquez (CIES i Pitius), superant aquest dur examen per 25-27, 21-13 i 21-15. A quarts de final, van superar als veterans i caps de sèrie número 2 Alberto Zapico i Javier Sánchez (Oviedo i Ravachol Pontevedra) per 16-21, 21-14 i 21-16. Ja a les semifinals, van superar als gallecs Javier Álava i Rodrigo Sanjurjo (Athlos i CB As Pontes) per 21-15 i 21-14. Finalment es van emportar el títol superant als valencians Jaume Pérez i Fran Olivares (Ibi i Drop Valencia) en una empocionat final per 12-21, 21-9 i 21-18.

A la modalitat de Dobles Mixtes, Piris i Corrales van superar a les primeres rondes a Myriam Alonso i Marco Fernández (Paracuellos) per 21-19 i 21-19 i a Sonia Martínez i Álvaro Moral (Ciudad de Villalba i Caser Clear Madrid) per 22-20 i 21-13. Van superar la ronda de quarts de final per la retirada d'Anna Caballero i Natxo Cervelló (Alicante Intercity i Drop Valencia) degut a la lesió que va patir aquest útlim en el seu partit d'Individual masculí. A les semifinals no van poder amb la parella formada per Lucía Rodríguez i Rubén García (CB As Neves i Granada) caient per 16-21 i 19-21. 

També van participar a la competició les jugadores catalanes Aina Urgell (Bellaterra) i Cristina Roig (Huesca). Roig va participar a l'Individual Femení on va caure a primera ronda contra Adriana Rissi (Chamartín) per 15-21 i 20-22. Urgell per la seva banda va participar a les modalitats de Dobles Femení amb Cristina Rivera (Valladolid) on va caure per 18-21 i 19-21 contra Elena Lorenzo i Sonia Partinez (Drop Valencia i Ciudad de Villalba) i en Dobles Mixtes amb Jorge Jerez (Drop Toledo) on va caure contra Paula López i Jacobo Fernández (Sierra de Madrid i CIES) per 11-21 i 12-21

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.