Portada > Notícies > L'ESPORT TREU LA LLENGUA

L'ESPORT TREU LA LLENGUA

26/04/2023

La Federació Catalana de bàdminton s'ha adherit a la campanya en defensa de l'ús de la llengua catalana al món de l'esport. Promoguda

La campanya promoguda per la Unió de Federacións Esportives Catalanes (UFEC) i Òmnium Cultural, preten donar rellevànica a l'ús de la nostra llengua en l'àmbit de l'esport.

𝙇'𝙀𝙎𝙋𝙊𝙍𝙏 𝙏𝙍𝙀𝙐 𝙇𝘼 𝙇𝙇𝙀𝙉𝙂𝙐𝘼!  Des de la Federació Catalana de Bàdminton, ens sumem a la campanya de la @ufeccat i d'@omniumcultural per a l'esport en català. Fem una crida als nostres clubs esportius catalans, aficionats i aficionades, als jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, àrbitres, famílies, joves i a la societat en general a sumar-se a aquest manifest: https://esportencatala.cat/ Reivindiquem el català com a eina de cohesió social i autoestima col·lectiva.
 
Adhereix-te: esportencatala.cat!
 
 

 

 

 

 

Arxius adjunts