Portada > Notícies > KILLIAN EMILIE I DIANA KOSENKOVA ES PROCLAMEN VENCEDORS A PLATJA D'ARO

KILLIAN EMILIE I DIANA KOSENKOVA ES PROCLAMEN VENCEDORS A PLATJA D'ARO

26/04/2023

El passat 22 d'abril es va celebrar la 5a prova del Circuit Català a Platja d'Aro. La prova va reunir a 169 jugadors d'arreu de tota Catalunya en una sola jornada. A la categoria TTR Absolut es van imposar Killian Emilie (Roda de Ter) i Diana Kosenkova (Granollers) als individuals. Diana Kosenkova repetia triomf als dobles femenins amb la seva parella Cristian Gutierrez (Granollers) v i el dobles masculí el triomf va ser per Juan Carlos Vinagre (Platja d'Aro) i Joel Montoro (La Garriga), aquest darrer repetia el triomf amb Teresa Barbera (La Garriga) als dobles mixtos.

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades al llarg del cap de setmana: