Portada > Notícies > Formació Tècnica Entrenadors amb Ben Caldwell

Formació Tècnica Entrenadors amb Ben Caldwell

14/03/2023

El pròxim 23 de març la Federació Catalana de Bàdminton organitzarà una sessió de formació tècnica per a entrenadors amb Ben Caldwell, va ser entrenador del centre de tecnificació de la federació i els darrers anys ha estat com a entrenador del centre de entrenament de la Federació Alemanya de Bàdminton a la ciutat d’Hamburg.

Informació clau:


Data: 23 de març de 2023
Horari: de 19:30h a 21:30h
Lloc: Pavelló del Congost de Granollers
Carrer Maria Palau, 19-21, 09403 Granollers
Preu formació: Gratuït


Requisits inscripció:

- Tenir la llicència d’entrenador en vigor de la temporada.


Les places estan limitades a 16 entrenadors.


Per formalitzar la inscripció cal fer un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), indicant els noms i cognoms, correu electrònic i número de telèfon de les persones assistents. El termini d’inscripció finalitzarà el dimarts 21 de març de 2023 a les 23:59h o un cop exhaurides les places.