Portada > Notícies > JOFRE COMELLA I LARA LUCAS CAMPIONS DE CATALUNYA ABSOLUTS

JOFRE COMELLA I LARA LUCAS CAMPIONS DE CATALUNYA ABSOLUTS

13/03/2023

Els jugadors de Granollers dominen el medaller del Campionat de Catalunya Absolut i sots 15. El passat diumenge 12 de març el pavelló del congost de Granollers acollia el Campionat de Catalunya absolut i sots 15, més de 80 jugadors es donaven cita a la seu granollerina per conèixer els primers campions de Catalunya del 2023.

 

La categoria absoluta va ser dominada per Lara Lucas de Granollers que es proclamava campiona a l'individual femení i als dobles femení amb la seva parella Blanca Lucas també de Granollers. L'individual masculí se'l va emportar Jofre Comella que obtenia el seu primer campionat de Catalunya absolut. Els dobles masculins va ser per la parella granollerina Marc Gallardo i Bernat Amaya i els dobles mixtes els vencedors van ser Hugo Ruz i Marta González de Granollers.

La categoria sots 15 va ser dominada pels jugadors granollerins Magno Salas i Gloria Rodriguez. Magno Salas aconseguia el triplet de medalles d'or en guanyar l'individual masculí, el dobles masculí amb el granollerí Eric Domínguez i els dobles mixtes amb Mariona Ying Muñoz també de Granollers. Gloria Rodríguez va guanyar el doblet imposant-se a l'individual femení i als dobles femení amb Noelia López de Granollers.

 

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades: