Portada > Notícies > MARC VILLANUEVA I LAIA SÁNCHEZ VENCEDORS AL CIRCUIT DE VILANOVA DEL VALLÈS

MARC VILLANUEVA I LAIA SÁNCHEZ VENCEDORS AL CIRCUIT DE VILANOVA DEL VALLÈS

07/03/2023

El passat cap de setmana Vilanova del Vallès va ser la seu de la 3a prova del Circuit Català. Més de 160 jugadors es van donar cita al pavelló municipal de Vilanova del Vallès, dissabte 4 de març era el torn del circuit de nens i el diumenge 5 de març es jugaven les proves absolutes. A la categoria absoluta, Marc Villanueva (Viladecans) va vèncer a l'individual masculí i Laia Sánchez (CESIB La Garriga) a l'individual femení. Els vencedors dels dobles masculins van ser Joel Montoro (CESIB La Garriga) i Juan Carlos Vinagre (Platja d'Aro), les vencedores dels dobles femenins van ser Dharma Montes (Blanes) i Nyah Yi Vilella (Bellaterra) i la parella vencedora dels dobles mixtos van ser Joel Montoro (CESIB La Garriga) i Teresa Barberà (CESIB La Garriga).

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories: