Portada > Notícies > PABLO ABIAN I NIKOL CARULLA DESTAQUEN EN EL MÀSTER ABSOLUT DE GRANOLLERS

PABLO ABIAN I NIKOL CARULLA DESTAQUEN EN EL MÀSTER ABSOLUT DE GRANOLLERS

20/02/2023

El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 18 i 19 de febrer, seu del TOP Màster Absolut (n2) de Granollers 2023 on s'han citat més de 70 jugadors de la màxima categoria nacional. Destacant el doblet aconseguit per Fran Olivares (IBI) i Elena Lorenzo (Drop Valencia).

En la modalitat d'Individual femení, el triomf ha estat per a Nikol Carulla (Club Badminton AS Pontes) Sonia Martínez (Ciudad de Villalba)que ha vençut en la final a Sonia Martínez (Ciudad de Villalba) per 21-17 i 21-19. Les altres semifinalistes han estat Ana Caballero (Alicante Intercity) i Silvia Ferrandis (San Fernando Valencia).
En l'individual Masculí, Pablo Abian (CB IES L'Ordre) ha fet valer la seva papereta de favorit vencent en la final a Alberto Perals (Alicante Intercity) per 21-13 y 21-8. En semifinals, Abian ha superat al jugador Enrique Fernandez (Universidad de Valladolid) per 21-19 y 21-12, mentre que Perals ha fet el propi contra Antonio Iglesias (Athlos) 21-17 i 21-12.
En el dobles femení, la medalla d'or ha estat per a la parella formada per Claudia Leal i Elena Lorenzo (Drop Valencia) que han superat a Nelly Iriberri i Adriana Rissi (Club Badminton Belmecher y Chamartin) en la final per 21-14 y 21-19.
En la modalitat de Dobles Masculí el triomf ha estat per Fran Olivares i Jaume Perez (IBI y Drop Valencia) que han superat a Adrian Alvarez i Pelayo Lucas Pinto (Oviedo) per 21-19 i 21-11. Fins a semifinals han arribat Pablo i Javier Abian (CB IES La Orden e Ibiza BC) i Adrian Alvarez i Pelayo Lucas Pinto (Oviedo).
Finalment, en la modalitat de Dobles Mixtos, la parella formada per Fran Olivares i Elena Lorenzo (IBI e Drop Valencia) s'ha emportat la medalla d'or superant en la final a Jaume Perez i Claudia Leal (Drop Valencia) per un 21-15 i 21-9. Semifinalistes han estat la parella local Lara Lucas i Iván Valenzuela (Badminton Granollers) i Rodrigo Sanjurjo i Nikol Carulla (Club Badminton AS Pontes)
Aquest Màster ha estat organitzat per l’Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana de Bàdminton, juntament amb la Federació Espanyola de Bàdminton i ha comptat amb la col·laboració del Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Va unir de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consejo Superior de Deportes (CSD), i el patrocini de Babolat per part de la Federació Catalana de Bàdminton i Iberdrola, Toyota, Loterias y apuestas del estado i Yonex com a patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton.

 

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.