Portada > Notícies > 3 MEDALLES PER LES ESPORTISTES CATALANES AL MÀSTER D'ALFAJARÍN

3 MEDALLES PER LES ESPORTISTES CATALANES AL MÀSTER D'ALFAJARÍN

20/02/2023

L'expedició catalana s'ha emportat aquest passat diumenge 19 de febrer, 3 plates assolides per les categories femenines, al Máster Nacional d'Alfajarín sub13 i sub17.

El campionat va comptar amb una gran assistència de jugadors i jugadores catalans, des del club de Viladecans, d'INEF Lleida, i de Granollers. Tanmateix, cal destacar la presència de les jugadores Noelia López (Granollers), Berta Abarca (Granollers) i Ivet Gardeñes (INEF Lleida).

En la categoria d'Iindividual Femení sub13, Ivet Gardeñes va assolir la plata al caure en una lluitada final. També, en la categoria de Dobles Femení sub13, Ivet i Berta van aconseguir emportar-se una plata en el seu primer Màster com a parella de dobles després d'un últim partit de grups a 3 sets.

A la categoria d'Individual Femení sub17, Noelia López, va sorprendre arribant a la final després d'uns quarts i semifinals guanyant a les germanes Hernán (CIDE). En aquesta, va perdre finalment en 3 sets molt ajustats contra Carmen Carro (Valonsadero), però assolint una merescuda plata.

 

Podeu veure aquí tots els resultats de la competició.