Portada > Notícies > UNA PLATA I UN BRONZE PELS ESPORTISTES CATALANS A L'INTERNACIONAL D'ESPANYA SUB15

UNA PLATA I UN BRONZE PELS ESPORTISTES CATALANS A L'INTERNACIONAL D'ESPANYA SUB15

06/02/2023

Del 3 al 5 de febrer es va disputar l'ANDALUSIAN Benalmádena Spanish U15 Open 2023 que va comptar amb la participació de 6 esportistes catalans i on va destacar Noelia López (Granollers), aconseguint una medalla de bronze en Individual Femení i una de plata en Dobles Femení amb Glòria Rodríguez (Granollers).

En individual femení, van accedir al quadre final Núria Serra (Granollers) que va caure a quarts de final contra Polina Prykhodko (UKR) per 10-21 i 15-21 i Noelia López (Granollers) que va superar a quarts de final a Inés Poncela (ESP) per 18-21, 21-15 i 21-9 i va caure a semifinals contra la posterior vencedora de la competició, Sara del Castillo (ESP) per 21-23, 21-19 i 18-21. Mariona Ying Muñoz i Glòria Rodríguez, no van poder superar la fase de grups.

A l'individual masulí, van participar Iván Rubio (INEF Lleida) i Eric Domínguez (Granollers) però no van aconseguir superar la fase de grups.

Al dobles femení, la parella formada per Mariona Ying Muñoz i Núria Serra no va poder accedir a la fase final. Si que la van disputar Noelia López i Glòria Rodríguez que van vèncer a Paula Casas i Lucía Cid a les semifinals per 22-20 i 21-16, però van caure a la final contra Sara del Castillo i Inés Poncela per 19-21 i 11-21.

Al dobles Masculí, Eric Domínguez, fent parella amb Miguel Montaner (CIDE) no van poder superar la fase de grups, mentre que al Dobles Mixtes, la parella formada per Eric Dominguez i Núria Serra van accedir a la fase final on van caure a quarts de final contra Pablo Sanz i Polina Prykhodko (ESP/UKR) per 12-21 i 9-21. Iván Rubio i Gloria Rodríguez tampoc van poder superar la fase de grups del Dobles Mixtes.

 

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.