Portada > Notícies > FRAN OLIVARES I ELENA LORENZO DESTAQUEN EN EL MÀSTER ABSOLUT DE GRANOLLERS

FRAN OLIVARES I ELENA LORENZO DESTAQUEN EN EL MÀSTER ABSOLUT DE GRANOLLERS

06/02/2023

El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 4 i 5 de febrer, seu del Màster Absolut (n4) de Granollers 2023 on s'han citat més de 80 jugadors de la màxima categoria nacional. Destacant el doblet aconseguit per Fran Olivares (Ibi) i Elena Lorenzo (Drop Valencia).

En la modalitat d'Individual femení, el triomf ha estat per a Sonia Martínez (Ciudad de Villalba) que ha vençut en la final a Ana Caballero (Alicante Intercity) per 21-19, 17-21 y 21-17. Les altres semifinalistes han estat Nelly Iriberri (CB Belmecher) y Adriana Rissi (Chamartin).
En l'individual Masculí, Pablo Abian (CB IES L'Ordre) ha fet valer la seva papereta de favorit vencent en la final a Marc Cardona (Pitius) por 17-21, 21-11 y 21-15. En semifinals, Abian ha superat al jugador Miguel Esteve (Alicante Intercity) per 21-14 i 21-12, mentre que Cardona ha fet el propi contra Carlos Iglesias (Portmany) 21-13 i 21-14.
En el dobles femení, la medalla d'or ha estat per a la parella formada per Claudia Leal i Elena Lorenzo (Drop Valencia) que han superat a Ana Caballero i Elena Paya (Alicante Intercity i El Campello) en la final per 21-13 y 21-17. Han aconseguit les semifinals Macarena Izquierdo i Carmen María Jiménez (Pitius)
En la modalitat de Dobles Masculí el triomf ha estat per Fran Olivares i Jaume Perez (IBI y Drop Valencia) que han superat a Pablo i Javier Abian (CB IES La Orden i Ibiza BC) per 21-5 y 21-19. Fins a semifinals han arribat Carlos Iglesias i Marcos Rodriguez (Portmany) i Alvaro Moral i Enrique Navarro (Caser Clear Madrid i Ciudad de Villalba).
Finalment, en la modalitat de Dobles Mixtos, la parella formada per Fran Olivares i Elena Lorenzo (IBI i Drop Valencia) s'ha emportat la medalla d'or superant en la final a Jaume Perez i Claudia Leal (Drop Valencia) per un ajustat 15-21, 21-19 y 21-16.. Semifinalistes han estat Marc Martín i Paula Llavero (Pitius i Ibiza) i Ricardo Retting i Carmen María Jiménez (Portmany i Pitius).

Aquest Màster ha estat organitzat per l’Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana de Bàdminton, juntament amb la Federació Espanyola de Bàdminton i ha comptat amb la col·laboració del Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Va unir de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consejo Superior de Deportes (CSD), i el patrocini de Babolat per part de la Federació Catalana de Bàdminton i Iberdrola, Toyota, Loterias y apuestas del estado y Yonex com a patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton.

 

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.