Portada > Notícies > CARLOS PIRIS I MARINA SOLANO VENCEDORS AL TTR DE NADAL

CARLOS PIRIS I MARINA SOLANO VENCEDORS AL TTR DE NADAL

28/12/2022

El pavelló del congost de Granollers va ser la seu de la darrera competició de la temporada. El TTR de Nadal va reunir 130 jugadors d'arreu de tota Catalunya i també jugadors de Balears, Aragó i València. Els vencedors a la categoria absoluta van ser Carlos Piris (Granollers) i Marina Solano (Osca) als individuals. Marina Solano va repetir el triomf als dobles femení amb Lara Lucas (Granollers) que també es va imposar als dobles mixtos amb Iván Valenzuela (Granollers). Els vencedors dels dobles masculins van ser Marc Cardona (Pitius) i Ricardo Rettig (Portmany).

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades al llarg del cap de setmana: