Portada > Notícies > MIQUEL FERNÁNDEZ I GLORIA RODRÍGUEZ VENCEDORS AL CIRCUIT DE SALT

MIQUEL FERNÁNDEZ I GLORIA RODRÍGUEZ VENCEDORS AL CIRCUIT DE SALT

15/12/2022

L'última prova del circuit Català de la temporada es va disputar al municipi de Salt. El Pavelló Municipal d'Esports de Salt acollia la prova el dissabte 10 de desembre on prop de 60 jugadors es van donar cita en aquest circuit. Els vencedors les categories absolutes van ser Miquel Fernández (Granollers) a l'individual masculí i Gloria Rodríguez (Granollers) a l'individual femení. Gloria Rodríguez, repetia el triomf als dobles mixtos amb la seva parella Saül Muñoz (Granollers). Les vencedores dels dobles femenins van ser Dharma Montes (Blanes) i Carla Moragas (Salt) i dels dobles masculins van ser Dhruv Bhatli (Granollers) i Marc Vicens (Platja d'Aro).