Portada > Notícies > IVÁN VALENZUELA I ELENA OLMOS VENCEDORS AL TTR ABSOLUT DE GRANOLLERS

IVÁN VALENZUELA I ELENA OLMOS VENCEDORS AL TTR ABSOLUT DE GRANOLLERS

21/11/2022

El passat dissabte 19 i diumenge 20 de novembre el pavelló del congost de Granollers va ser la seu de la 17a prova del Circuit Català. Prop de 170 jugadors es van citar a la ciutat de Granollers on els vencedors de la categoria absoluta van ser, Iván Valenzuela (Granollers) a l'individual masculí i Elena Olmos (Bellaterra) a l'individual femení. A la modalitat dels dobles masculins Iván Valenzuela que repetia triomf amb la seva parella Sergi Alcalà (Granollers). Als dobles mixtos, Elena Olmos repetia el triomf amb Abel Hernández (Bellaterra) i als dobles femenins les vencedores van ser Teresa Barbera i Georgina Montes (La Garriga).

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories: