Portada > Notícies > JOAN MONROY I CARLOS PIRIS CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ NACIONAL PER PARTICIPAR A LA CLASSIFICACIÓ DEL CAMPIONAT D'EUROPA PER EQUIPS MIXT

JOAN MONROY I CARLOS PIRIS CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ NACIONAL PER PARTICIPAR A LA CLASSIFICACIÓ DEL CAMPIONAT D'EUROPA PER EQUIPS MIXT

17/11/2022

Els dos esportistes granollerins han estat novament convocats amb el combinat nacional que disputarà la fase de classificació pel Campionat d'Europa per equips Mixt que es disputarà a Oberkirch (Suïssa) del 15 al 18 de desembre.

A més de Monroy i Piris, la selecció dirigida per Arturo Ruiz i, estrà formada per Kike Peñalver i Ruben Garcia com a components masculins i Carolina Marin, Bea Corrales, Clara Azurmendi, Ania Setien i Lucia Rodriguez com a representació femenina. 

La selecció nacional, enquadrada al grup 3 de classificació, jugarà contra Islandia i la amfitriona Suïssa. En cas de guanyar els dos encontres, es disputarà la classificació contra la vencedora del grup format per Groenlàndia, Hongria i Ucraïna.

 

Podeu consultar la convocatòria oficial aquí. 

Arxius adjunts