Portada > Notícies > ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL CIRCUIT CATALÀ DE LLEIDA

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL CIRCUIT CATALÀ DE LLEIDA

07/11/2022

Prop de 160 jugadors es van donar cita el passat 5 de novembre al pavelló de l'INEF de Lleida. La ciutat lleidatana que acollia la setzena prova del Circuit Català amb una gran participació de jugadors de tota Catalunya i també d'Aragó i Navarra. A la categoria TTR Absolut es van imposar Mihir Palande (Bellaterra) i Mar Casanovas (INEF Lleida) als individuals. Mar Casanovas va repetir triomf als dobles femení amb Marina Garcia (INEF Lleida). El dobles masculí Mihir Palande també repetia el triomf amb David Manzano (Estella) i als dobles mixtos els vencedors van ser Jaume Gallardo i Laëtitia Louessard (Terrassa).

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades al llarg del cap de setmana: