Portada > Notícies > PRIMERA JORNADA DE DONA I BÀDMINTON A BLANES

PRIMERA JORNADA DE DONA I BÀDMINTON A BLANES

24/10/2022

El passat dissabte 22 d'octubre la Ciutat Esportiva de Blanes va acollir la primera jornada de dona i bàdminton organitzada a Catalunya. La jornada va ser tot un èxit de participació omplint el límit de participació de 28 jugadores. Les sessions tècniques van ser dirigides per les entrenadores Sheila Domínguez, Sara Castro, Elena Olmos i Berta Gascón. A més, es va convidar amb Marta González jugadora del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat que va parlar sobre l'alt rendiment esportiu i quins passos cal seguir a la carrera esportiva per arribar al centre d'alt rendiment.

Es va dur a terme un programa amb dues sessions tècniques al matí. Es va fer una aturada al migdia, on les jugadores van poder dinar plegades i tot seguit es va fer la xerrada per part de la jugadora convidada. Per acabar es va fer una sessió tècnica-tàctica de dobles femenines i partits entre totes les participants. La Jornada va ser organitzada per la Federació Catalana de Bàdminton, el Bàdminton Club Blanes, l'Associació Granollers Esportiva i la Federació Espanyola de Bàdminton, amb el suport del Consejo Superior de Deportes i el Consell Català de l'Esport.