Portada > Notícies > MIHIR PALANDE I MARTA GONZÁLEZ S'EMPORTEN EL TOP TTR ABSOLUT DE CANOVELLES

MIHIR PALANDE I MARTA GONZÁLEZ S'EMPORTEN EL TOP TTR ABSOLUT DE CANOVELLES

24/10/2022

El Pavelló del Tagamanent va ser la seu de la quinzena prova del circuit català el diumenge 23 d'octubre. El municipi de Canovelles acollia una multitudinària prova que reunia 175 jugadors d'arreu de tota Catalunya i d'arreu de tota Espanya. Amb la participació de jugadors Catalans cal sumar la de jugadors de València, Balears, Aragó i Madrid. Destacar el vencedor de la categoria absoluta "A", Mihir Palande (Bellaterra) va vèncer a l'individual masculí i Marta González (Granollers) a l'individual femení. Els vencedors dels dobles masculins van ser Sergi Alcalà i Iván Valenzuela (Granollers), els dobles femenins les vencedores van ser Sheila Domínguez (Vilafranca) i Sara Castro (El Vendrell) i als dobles mixtos els vencedors van ser Fran Olivares (IBI) i Elena Lorenzo (Jarama Hawks).

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories: