Portada > Notícies > 3 MEDALLES D'OR, 1 DE PLATA, I 5 BRONZES PELS ESPORTISTES CATALANS AL MÀSTER SUB13 I SUB17 D'OVIEDO

3 MEDALLES D'OR, 1 DE PLATA, I 5 BRONZES PELS ESPORTISTES CATALANS AL MÀSTER SUB13 I SUB17 D'OVIEDO

20/10/2022

El 15 i 16 d'octubre, Oviedo va acollir el TOP Màster n2 sub-13 i sub-17 d'Astúries, on es va comptar amb la participació dels jugadors i jugadores catalanes de Granollers.

En categoria sub17, els germans Pau Gómez i Èric Gómez (Granollers), van assolir el bronze en el dobles masculí, caient a semifinals contra els guanyadors de la competició. Jofre Comella (Granollers), va aconseguir guanyar l'or a l'individual masculí, perdent únicament 1 set durant tota la competició.

 

Per altra banda, en el dobles masculí sub13, Nil Leiva i Magno Salas (Granollers) van caure a semifinals, obtenint el bronze, contra els guanyadors de la competició Pablo Sanz i Martin Fenoll. En l'individual masculí sub13, Magno Salas (Granollers), també va caure en semifinals, guanyant el bronze, altra vegada contra el guanyador de la competició Pablo Sanz. En la categoria femenina, Núria Serra va assolir la plata, quedant-se a les portes de l'or en l'individual femení sub13. Tanmateix, en el cas del dobles femení sub13, Núria Serra i Mariona Ying Muñoz van aconseguir després de partits d'alta dificultat, guanyar l'or.

 

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.