Portada > Notícies > EL MÀSTER Sub15 y Sub19 DE GRANOLLERS “9è MEMORIAL GUADALUPE BURGOS SÁNCHEZ” POSA A PROVA ALS MILLORS JUGADORS NACIONALS

EL MÀSTER Sub15 y Sub19 DE GRANOLLERS “9è MEMORIAL GUADALUPE BURGOS SÁNCHEZ” POSA A PROVA ALS MILLORS JUGADORS NACIONALS

09/10/2022

El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 8 i 9 d’octubre, seu del Màster (n3) de Granollers, on s'han citat algunes de les millors raquetes nacionals de les categories sub15 i sub19. 112 jugadors provinents d'Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia, Illes Balears, Regió de Múrcia, País Basc i Catalunya han lluitat pels diversos títols en joc.

Al Màster Sub19, triomfs molt repartits amb la victòria de Marta González (Granollers) sobre Uxía Fernández (CER Vigo) en individual femení i Alejandro Baschwitz (Caser Clear Madrid) sobre Rodrigo Sanjurjo (CB A Estrada) en el masculí. Triomf també local en el Dobles Mixtos amb Hugo Ruz i Marta González (Granollers) com a protagonistes que van vèncer a la final a Iván Torre i Ainhoa Ramírez (Granada).  En el Dobles Femení, Jana Villanueva i Leyre Suberviola (Oviedo), es van fer amb la victòria sobre Celia de Lara i Ainhoa Ramírez (Benalmádena y Granada), i a la final més igualada del dia, Alexander Parmentier i Ginés Vallés (CIDE y Teulada), superaven en el Dobles Masculí a Jofre Comella y Marcos García (Granollers y Oviedo) per  17-21, 21-19, 21-18.

A la categoria sub15, victòria de Mateo Fernández (El Campello) que va vèncer en Individual Masculí a Alberto Martínez (La Union), en Individual Femení, Carmen Carro (Valonsadero) es va imposar a Sara Llopis (Aspe). En Dobles Masculí Mateo Fernández i Miguel Payá (El Campello), van aconseguir el triomf davant els locals Magno Salas i Pol Abarca (Granollers). En dobles femení, Carmen Carro i Irene Gárate (Valonsadero), van derrotar a la final a Isabel Díaz i Candela Simón (Bádminton Infante). En el Dobles Mixtos Felix Sanz i Sara Llopis (Aspe) , van superar a Simón Coloma i Julia Albertos (San Fernando Valencia).

 

Tots els beneficis d'aquesta competició seran donats a la Fundació Josep Carreras per a ajudar en la seva lluita contra la Leucèmia.

Aquest Màster ha estat organitzat per la Associació Granollers Esportiva juntament amb la Federació Catalana de Bàdminton i la Federació Espanyola de Bàdminton i ha comptat amb la col·laboració del Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Va unir de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consell Superior d'Esports (CSD), Univers Dona i Suport a l'Esport Base (ADB) i el patrocini de Babolat i Iberdrola, LaLigaSports, Toyota, MGS Segurs, Loterías y apuestas del Estado i Yonex com a patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton.

 

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.