Portada > Notícies > GRAN ÈXIT DELS ESPORTISTES CATALANS AL MÀSTER DE XÀTIVA

GRAN ÈXIT DELS ESPORTISTES CATALANS AL MÀSTER DE XÀTIVA

30/09/2022

El passat cap de setmana, 24 i 25 de setembre, es va disputar el Màster sub13 i sub17 de Xàtiva, on els clubs catalans d'INEF Lleida i Granollers van estar-hi presents acompanyats de grans resultats.

En la categoria masculina sub13, Magno Salas (Granollers) va caure en semifinals contra el guanyador de la competició Guillermo Muñoz, mentre que en el dobles masculí, el Magno i Nil Leiva (Granollers) es van emportar la plata. Per altra banda, en la categoria femenina sub13, Mariona Ying Muñoz (Granollers) i Núria Serra (Granollers) es van imposar en la competició, guanyant l'or en el dobles, i arribant ambdues a la final d'individual on finalment la Mariona es va endur la medalla d'or i la Núria la de plata.

En la categoria sub17, en el dobles masculí els germans Èric Gómez i Pau Gómez (Granollers), van assolir la plata, caient en el tercer set en una ajustada semifinal contra els guanyadors Bernabé Padilla (CB IES LA ORDEN) i Jose Antonio Serrano (Benalmádena). Mentre que en l'individual masculí la medalla d'or va ser per en Jofre Comella (Granollers), vencent en 3 sets a Alejandro Gállego (Huesca)

 

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.