Portada > Notícies > AINA URGELL MEDALLA DE PLATA AL MÀSTER ABSOLUT DE ZAMORA

AINA URGELL MEDALLA DE PLATA AL MÀSTER ABSOLUT DE ZAMORA

26/09/2022

Els dies 24 i 25 de setembre es va disputar el Màster Absolut de Zamora que va comptar amb la participació de 6 esportistes catalans i on va destacar la jugadora del Club Bàdminton Bellaterra amb la medalla de plata obtinguda al Dobles Mixtes, fent parella amb Jorge Jerez (Drop Toledo)

A la modalitat de Dobles Mxites, Urgell i Jerez, van superar la fase de grups i van accedir a semifinals on van superar Ignacio Tagle i Alicia Ruiz (Hoyo de Manzanares y Gredos San Diego) per 21-15, 16-21 i 21-14. Ja a la final van caure contra Andrea Arrones y Lorenzo Adell (San Fernando Valencia) per 21-19, 18-21 i 18-21. Hugo Ruz i Marta Gonzalez, no van poder superar la fase de grups caient contra Pablo Abian y Haideé Ojeda (CB IES La Orden).

Al dobles Masculí, Sergi Alcalà i Iván Valenzuela tampoc van poder superar a la fase de grups a Pablo Abian  i Javier Abian (CB IES La Orden i Ibiza BC)

Al dobles femení, ni Aina Urgell, fent parella amb Uxía Fernandez (CER Vigo) ni Marta Gonzalez fent parella amb Paula Llavero (Pitius) van poder superar la fase de grups.

A l'Individual Masculí, Iván Valenzuela va aconseguir superar la fase de grups, però va caure a vuitens de final contra Natxo Cervello (Drop Valencia) en tres sets.

La reprsentant catalana a l'individual femení va ser Cristina Roig (INEF Lleida) que tot i la seva victòria contra Uxia Fernandez, no va poder superar la fase de grups contra la favorita i posterior campionat de la competició Laura Santos (CB IES La Orden).

 

Podeu consultar tots els resultats aquí.