Portada > Notícies > BONS RESULTATS DELS JUGADORS CATALANS AL MÀSTER N6 GRANOLLERS

BONS RESULTATS DELS JUGADORS CATALANS AL MÀSTER N6 GRANOLLERS

23/09/2022

El Pavelló del Congost de Granollers va acollir la prova Catalunya Màster Granollers sub 15, sub 19 i sènior el passat 17 de setembre de 2022 on s'han citat una 60a de jugadors de la màxima categoria nacional. A la categoria sènior el vencedor de l'individual masculí B1 va ser Jaume Gallardo (Terrassa), a l'individual masculí B2 Abel Hernández (Bellaterra) i a l'individual femení B2 Elena Barberà (Independent). El dobles masculí B1 els vencedors van ser Jaume Gallardo i Christian Vidstein (Terrassa) i als dobles masculins B2 Alfons Beltran i Abel Hernández (Bellaterra). Als dobles mixtos B2 Christian Vidstein repetia el triomf amb la seva parella Anna Borràs (Terrassa). A la categoria sub 19 Hugo Ruz (Granollers) guanyava l'individual masculí, el dobles masculí amb Jofre Comella (Granollers) i els dobles mixtos amb Marta González (Granollers). Marta González repetia el triomf als dobles femení amb la seva parella Aina Urgell (Bellaterra). La vencedora de l'individual femení va ser Diana Kosenkova (Granollers). A la categoria sub-15 Simón Moraz (Alfajarín) guanyava l'individual masculí i el dobles masculí amb la seva parella Joan Callau (INEF Lleida). Noelia López va guanyar a l'individual femení i als dobles femení amb Gloria Rordríguez (Granollers). Els vencedors dels dobles mixtos van ser Magno Salas i Mariona Ying Muñoz (Granollers).