Portada > Notícies > ÈXIT A LA FIRA DE L'ESPORT CATALÀ A BARCELONA

ÈXIT A LA FIRA DE L'ESPORT CATALÀ A BARCELONA

19/09/2022

Aquest diumenge 18 de setembre, es va celebrar la Fira de l'Esport Català al Moll de la Marina (Barcelona). Organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i amb la col·laboració de la Federació Catalana de Bàdminton, esportcat, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona.

La jornada del diumenge va ser un gran èxit per tots els esports, des de les 10:00h del matí fins a les 20:00h de la tarda, va ser un continu pas de visitants i gent amb ganes de practicar esport i passar-ho bé. Com era d'esperar, el bàdminton no es va quedar enrere, i durant tot el dia va haver-hi persones de totes les edats, des dels més petits fins als més grans, que van voler jugar i provar el nostre esport.

 

L'esperit esportiu català es va veure per tota la fira, fent que hi hagués un ambient de diversió, on moltes federacions de diversos esports i disciplines vam poder compartir l'oportunitat de fer difusió dels nostres esports, i ajudar-nos mútuament per oferir un gran dia a la gent que hi va assistir. Una gran quantitat de persones van demanar informació sobre el bàdminton, demanant pels clubs que podrien trobar a prop seu, i poder començar a jugar. Així doncs, ha estat una gran experiència i oportunitat a donar a conèixer el nostre món i esperem que s'hi apunti com més gent millor.