Portada > Notícies > Fira de l’Esport Català

Fira de l’Esport Català

13/09/2022

El pròxim diumenge, 18 de setembre, tindrà lloc al Moll de la Marina (Barcelona) la Fira de l’Esport Català. Organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i amb la colabroació de la Federació Catalana de Bàdminton, aquest esdeveniment és l’espai clau per divulgar l’activitat de les federacions catalanes i donar a conèixer diferents disciplines esportives, promoure els valors associats a l’esport i apropar a la ciutadania els beneficis individuals i col·lectius de la pràctica de l’activitat esportiva.

A partir de les 10 hores del matí i fins les 20 hores del vespre, els visitants podran accedir de manera gratuita a l’espai de la fira per gaudir d’una variada mostra d'activitats, exhibicions i tallers de la ma de més de 40 federacions esportives catalanes. La Fira de l’Esport Català disposarà de diferents espais i estands, permetrà als visitants informar-se de les diferents modalitats esportives de les federacions catalanes, observar la pràctica esportiva i fins i tot participar a les masterclass proposades.

Les activitats estan pensades per a un públic familiar, per a que dels més grans als més petits tinguin l’oportunitat de fer algun tastet esportiu, així com gaudir d’altres atraccions per entretenir-se, com inflables lúdics i esportius, tallers per pintar cares, de manualitats, de dibuix i globus.A més, també existiran estands per a expositors comercials, on es localitzaran empreses de serveis destinades a turisme esportiu, instal·lacions esportives, medicina de l’esport, material esportiu, tecnologia, campus, formació i mitjans de comunicació.