Portada > Notícies > 4 MEDALLES DE PLATA I 1 BRONZE PELS ESPORTISTES CATALANS AL MÀSTER SUB15 I SUB19 DE CARTAGENA

4 MEDALLES DE PLATA I 1 BRONZE PELS ESPORTISTES CATALANS AL MÀSTER SUB15 I SUB19 DE CARTAGENA

12/09/2022

El passat cap de setmana es va disputar el Màster sub15 i sub19 de Cartagena, que va comptar amb la participació de jugadors dels clubs de Bellaterra, INEF Lleida, Granollers i Viladecans.

Entre els resultats mes destacats, les medalles de plata obtingudes per Marta Gonzalez (Granollers) a l'Individual Femení sub19 i al Dobles Mixtes sub19 amb Hugo Ruz (Granollers), la medalla de plata en Dobles Femení sub19 de l'Aina Urgell (Bellaterra), fent parella amb Uxía Fernández (CER Vigo).

I a la categoria sub15, la medalla de plata en Dobles Masculí obtinguda per Joan Callau (INEF Lleida) amb Simon Moraz (Alfajarín). Fins a semifinals del Dobles Masculí sub15, van arribar també David Riba i Hèctor Flores (Viladecans).

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.