Portada > Notícies > ABEL HERNANDÉZ I LUCIA SOCAS S'EMPORTEN EL TTR ABSOLUT DE BLANES

ABEL HERNANDÉZ I LUCIA SOCAS S'EMPORTEN EL TTR ABSOLUT DE BLANES

18/07/2022

El passat 16 de juliol de 2022 La Ciutat Esportiva de Blanes ha estat la seu de l'11a jornada del Circuit Català, aquesta prova és l'última abans de l'aturada estival i prop de noranta jugadors de tota Catalunya i arreu d'Espanya es van donar cita en aquesta. A la categoria TTR Absolut es van imposar Abel Hernandez (Bellaterra) i Lucia Socas (Auria) als individuals. Sergio Alonso (Hinojeros Granadilla) i Ismael Melian (Hinojeros Granadilla) van vèncer els dobles masculins. El triomf als dobles mixtos va ser per Ismael Melian (Hinojeros Granadilla) i Lucia Socas (Auria).

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades al llarg del cap de setmana: