Portada > Notícies > CAMPIONAT D'ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES 2022

CAMPIONAT D'ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES 2022

28/06/2022

Dels 23 al 26 de juny es va dur a terme a Santander (Cantàbria) el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar 2022. La selecció infantil va obtenir una gran 6ª posició mentre que la selecció cadet, es va haver de conformar amb la 13ª posició degut a un difícil sorteig.

A la categoria infantil, l'equip català conformat per Noelia López, Glòria Rodríguez, Núria Serra, Mariona Ying Muñoz, David Riba, Héctor Flores, Pol Abarca i Magno Salas, va quedar encuadrada al grup A; on va caure contra la favorita Balears per 0-7, i va vèncer a Castella la Manxa per per 4-3 i a Cantàbria per 6-1. 

Ja a quarts de final, es van haver d'enfrontar contra els posteriors campions, Andalusia contra qui van caure per 0-4. Finalment a la lluita per les posicions 5ª a 8ª, van superar a Múrcia per 4-3 i van caure contra Comunitat Valenciana per 2-4. obtenint la 6ena posició final.

Podeu consultar tots els resultats aquí.

 

A la categoria cadet, la mala sort al sorteig, va propiciar que 3 de les 4 seleccions semifinalistes de l'edició 2021, comparitssin grup amb Catalunya. Finalment les derrotes per 3-4 contra Extremadura, 1-6 contra Asturies i 2-5 contra Galicia, van comdemnar als catalans a la lluita per la 13ª a la 16ª posició, on les victòries contra Canàries per 4-1 i Múrcia també per 4-1 van certificar la 13ª posició final.

Podeu consultar tots els resultats aquí.