Portada > Notícies > HUGO RUZ I ELENA OLMOS VENCEDORS AL CIRCUIT DE PLATJA D'ARO

HUGO RUZ I ELENA OLMOS VENCEDORS AL CIRCUIT DE PLATJA D'ARO

21/06/2022

El Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro ha estat la seu de la 9a prova del Circuit Català amb més de 160 jugadors vinguts d'arreu de tota Catalunya, França, Comunitat Valenciana i Madrid. La prova s'ha disputat al llarg del cap de setmana del 18 i 19 de juny de 2022. A la categoria TTR Absolut es van imposar Elena Olmos (Bellaterra) i Hugo Ruz (Granollers) als individuals. Hugo Ruz repetia el triomf als dobles masculins amb Adrián Valenzuela (Granollers). Els dobles femenins les vencedores van ser Lara Lucas (Granollers) i Marta González (Granollers). El triomf als dobles mixtos va ser per Fran Olivares (IBI) i Elena Lorenzo (CDE Jarama Hawks).

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades al llarg del cap de setmana: