Portada > Notícies > BONS RESULTATS PELS ESPORTISTES CATALANS AL TOP MÀSTER FINAL SÈNIOR DE GUADARRAMA

BONS RESULTATS PELS ESPORTISTES CATALANS AL TOP MÀSTER FINAL SÈNIOR DE GUADARRAMA

07/06/2022

Els dies 4 i 5 de juny es va disputar a Guadarrama (Madrid) el Top Màster Final de la Categoría Sènior on els esportistes catalans participants van tornar amb una bona collita de medalles.

A la modalitat Individual Masculí, a la categoria B2, Abel Hernández (Bellaterra) va superar a Christian Vidstein (Terrassa) a la final. A l'Individual Femení, també victòria catalana a la categoria C1, on Elena Barberà (Catalunya) es va imposar. El bronze va ser per Mercè Llugany (Bellaterra) que va caure a les semifinals contra Elena Barberà.

Al Dobles Masculí, Abel Hernández i Alfons Beltran (Bellaterra) es van emportar la medalla de plata de la categoria B2 i al Dobles Femení C1, Medalla d'or per Glòria Latorre (Collado Villalba) que fent parella amb Tina Louise Knapp (Benalmádena) es va imposar a la final a Elena Barberà (Catalunay) que feia parella amb Esther Segarra (Aronova).

Per últim al Dobles Mixtes, Christian Vidstein i Anna Borràs van quedar sots-campions de la categoria B2, Mercè Llugany (Bellaterra) també va ser sots-campiona de la categoria C1 fent parella amb Bernardo Galmés (Caser Clear Madrid) i Elena Barberà (Catalunya) es va emportar la medalla d'or a la categoria C2 amb Maximiliano Hernández (Badminotn Las Torres).

Enhorabona a tots per aquest tancament de temporada!