Portada > Notícies > CANOVELLES CORONA ELS CAMPIONS DE CATALUNYA SOTS 15, SOTS 11 I SÈNIOR

CANOVELLES CORONA ELS CAMPIONS DE CATALUNYA SOTS 15, SOTS 11 I SÈNIOR

31/05/2022

El diumenge 29 de maig Canovelles acollia un Campionat de Catalunya al Pavelló del Tagamanent. Prop d'una vuitantena de jugadors de tota Catalunya es desplaçaven al municipi per decidir els Campions de Catalunya sots 15, sots 11 i sènior. La competició es va jugar en una sola jornada amb un total de 120 partits.

La categoria sots 15 va ser dominada per la jugadora granollerina Noelia López que va aconseguir el triplet de medalles de campiona. Es va proclamar campiona a l'individual femení, als dobles femení amb la seva parella Gloria Rodríguez de Granollers i al dobles mixtes amb la seva parella Pol Abarca de Granollers. Per la banda masculina el dominador va ser David Riba de Viladecans que es va proclamar campió a l'individual masculí i campió als dobles masculí amb la seva parella Hèctor Flores de Viladecans.

A la categoria sots 11 els grans protagonistes van ser Evelyn Mena de Lliçà de Vall i Mario Fuentes de Granollers. La jugadora lliçanenca Evelyn es proclamava campiona a l'individual femení i als dobles femení amb la seva germana Melani Mena de Lliçà de Vall. El jugador granollerí Mario aconseguia els ors als dobles masculins amb Arnau Granado de Granollers i els dobles mixtes amb Martina Palacios de Granollers. El campió a l'individual masculí va ser Pau Antón de Vilanova del Vallès.

La categoria sènior va estar molt disputada en totes les seves categories. Una de les grans protagonistes va ser Teresa Barbera de La Garriga que va aconseguir proclamar-se campiona a l'individual femení A2-B2, als dobles mixtos amb Jaume Puig de La Garriga i als dobles femení A2-C1 amb la seva parella Elena Barbera. Elena Barberà també aconseguia el campionat a l'individual femení. Al quadre dels homes, l'individual masculí A1-A2 va ser per Daniel Garcia de Granollers que aconseguia el campionat i als dobles masculins repetia l'or amb Petr Kosenkov de Granollers. El terrassenc Jaume Gallardo es proclamava campió a l'individual masculí B1 i Abel Hernandez de Bellaterra obtenia el campionat a l'individual masculí B2. Els dobles masculins B1-B2 van caure del costat dels jugadors del Bellaterra Ramon Cañadas i Víctor Hospital i els dobles mixtes B2-C2 els campions van ser Chrisitian Vidstein i Anna Borras de Terrassa. Carlos Rodrigo de Tremp obtenia un doblet en proclamar-se campió a l'individual masculí C2-D i als dobles masculins amb Isidre Sistaré de Granollers.

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades: