Portada > Notícies > JOFRE COMELLA I MARTA GONZÁLEZ CAMPIONS DE CATLAUNYA SUB-19

JOFRE COMELLA I MARTA GONZÁLEZ CAMPIONS DE CATLAUNYA SUB-19

27/05/2022

El passat diumenge 22 de maig el Pavelló Municipal de Vilanova del Vallès acollia el Campionat de Catalunya sots 19, sots 13 i sots 9. Prop d'una 80 de jugadors, els millors d'aquestes categories, es donaven cita per decidir els campions de Catalunya. La competició es disputava en una sola jornada i a la final es van disputar les finals que van deixar els següents campions.

A la categoria sots-19, la granollerina Marta González feia un triplet proclamant-se campiona a l'individual femení, als dobles femení amb Aina Urgell de Bellaterra i al dobles mixtes amb Hugo Ruz de Granollers. Jofre Comella aconseguia un doblet aconseguint el campionat a l'Individual masculí i als dobles masculí amb la seva parella Víctor Cañadas de Granollers.


La categoria sots 13, va ser dominada completament pels jugadors de Granollers. Mariona Ying Muñoz i Magno Salas aconseguien un triplet en proclamar-se campions en les tres finals que jugaven. Mariona va obtenir el campionat a l'individual femení, als dobles femení amb Núria Serra i el dobles mixtes amb Magno Salas. Per la banda masculina Magno Salas es proclamava campió a l'individual masculí i dobles masculí amb Nil Leiva.

La categoria sots 9, Melani Mena es proclamava campiona a l'individual femení i Biel Garrell campió a l'individual masculí.

 

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades: