Portada > Notícies > ELS JUGADORS DE GRANOLLERS DOMINEN EL MÁSTER ABSOLUT, SUB-17 I SUB-13

ELS JUGADORS DE GRANOLLERS DOMINEN EL MÁSTER ABSOLUT, SUB-17 I SUB-13

16/05/2022

El Pavelló del Congost de Granollers va acollir la Catalunya Màster Granollers Sub-13, Sub-17 i Absolut el passat 14 de maig de 2022 on s'han citat més de 70 jugadors de la màxima categoria nacional. Destacar els resultats obtinguts pels jugadors granollerins a la categoria absoluta amb els doblets aconseguits per Iván Valenzuela, Lara Lucas i Blanca Lucas. Iván Valenzuela guanyava a l'individual masculí i dobles masculí amb la seva parella Sergi Alcalà de Granollers. Lara Lucas i Blanca Lucas eren les guanyadores els dobles femenins, Lara Lucas repetia al dobles mixtes amb Marc Gallardo també de Granollers i Blanca Lucas s'emportava l'individual femení.